DRUŽENJE DECE-NA KRILIMA DETINJSTVA-PANONIJA CENTAR SVETA

PANONSKI DECJI GRAD VAS CEKA DA DODJETE IZ DALEKA.PONESTITE OKEAN SMEHA,RADOSTI TONU I TRISTA GRAMA, VOLJE DUZE OD NAJDUZEG EHAPA POZURITE U SUSRET NAMA!ZAPAMTITE, 11. MAJ. U 10 SATI POLECEMO JEDNI DRUGIMA 
U ZAGRLJAJ. 
Tode Nikoletić

“PANONSKI DEČJI GRAD” je nevladina, neprofitna organizacija koja radi na angažovanju napretka mesta Panonija, naročito u oblastima kulture i umetničkog stvaralaštva dece, mladih i odrslih, zaštite očuvanja i razvoja tradicionalnih vrednosti, kulturnog nasleđa i očuvanju spomenika, turizma i poboljšanje uslova života dece.
U okviru Međunarodnog festivala dečjeg stvaralaštva koji će se održati od 10 – 12. maja 2019. godine NVO Panonski dečji grad je raspisala konkurs i to u 10 kategorija:

  1. Stihovanje (Literarni konkurs pesma i priča)
    Tema: “Na krilima detinjstva” Dramoletranje. Kratki igrokaz do 10 minuta (sve dramske forme)Muzikaljenje Interprtacija (zabavna, etno, izvorna, instrumental)Pravo imaju pojedinci i grupe.
    Slikovanje (likovni rad, sve tehnike dolaze u obzir)Tema: “Na krilima zavičaja”Plesaonica (klasični, moderni plesovi i baletske grupe)
    Pravo učešća imaju pojedinci i grupePotraga za blagom. Klovnijada
    Izbor najlepšeg klovna. Krke džake olimpijada. Takmičenje u tradicionalnim narodnim igrama. Poruke iz prve ruke. Najlepša poruka svetu.
    Nagrada fondacije “Tijana Jurić”

Ciljevi su: doprinos razvoju građanskog društva i lokalne zajednice na principima održivog razvoja, negovanje kulture, umetničkog stvaralaštva i kulturnog nasleđa, edukacija dece i aktivno učešće u kreiranju, razvoju stručnih, kulturnih, sportskih i zabavnih programa.

You May Also Like

More From Author