MIDMAS, U JUNU, OTVARA POGON U NOVOJ INDUSTRISKOJ ZONI

SAVREMENI POGON MIDMASA
  • Osnivači MIDMAS-a Marko i Dušan Predojević, preduzeća za proizvodnju elektrouređaja, pored postojećeg otvoriće još jedan pogon na površini od 9000 kvadratnih metara u novoj industrijskoj zoni u Bačkoj Topoli. Novi, moderan pogon za proizvodnju sa grejanjem i hladjenjem, savremenom kontrolom magacina i kontrolom proizvoda biće na površini od 1350 metara kvadratnih.
  • U isto vreme, sa materijalima stalno dostupnim na našem magacinu i našoj logističkoj podršci, mi isporučujemo u rokovima proizvode našim kupcima. Kada se gradi fabrika to je dosta komplikovana procedura. Ovde u lokalnoj samoupravi su se zaista potrudili da nam olakšaju sve to i da sve ide tečno i brzo, da u principu nismo ni osetili tu vrstu administracije kao problem”, ističe Predojević.Drugi osnivač MIDMAS-a, Dušan Predojević, dodaje da je sasvim prirodan sled MIDMAS-a investucija u savremeni pogon. Pored investicije od pola miliona evra planiramo i dodatna zapošljavanja u opštini Bačka Topola. Takodje planiramo da u narednom periodu postanemo lider u našoj branši.

POVERENIK Opštinskog odbora SNS Bačka Topola, NEMANJA SIMOVIĆ, direktot industriske zone, Radomir Kuzmanović , obišli su novi pogon kompanije ,,MIDMAS” koji je u završnoj fazi izgradnje i čije otvaranje se očekuje tokom juna meseca. Srpska napredna stranka čvrsto podržava razvoj privrede, posebno kompanije kao što je ,,MIDMAS” – lokalne privrednike koji imaju tradiciju i koji su odlučili da investiraju u svoju opštinu a čija je proizvodnja usmerena većinom na izvoz.

  • Direktor Marko Predojević kaže da MIDMAS DOO ima pouzdane kupce i snabdevače transformatorskih delova. Više decenija mi smo razvijali bazu dobavljača različitih brendova proizvođača jezgra, dinamo limova, aluminijumskih i bakarnih žica, termo prekidača, kontaktora i ostalih transformatorskih delova.

You May Also Like

More From Author