OTVORENO 300 RADNIH MESTA U 26 KOMPANIJA ZA BAČKOTOPOLČANE

Naš cilj je jasan kažu U NACIONALNOJ SLUŽBI ZAPOŠLJAVANJA- želimo da doprinesemo rešavanju gorućih problema nezaposlenosti, sa jedne, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra, sa druge strane.
Sajam, Filijale Subotica, održaće se u Izložbenoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli u petak 17. maja od 10 do 14 časova. Do sada prijavilo se 26 poslodavaca. Za sada su iskazane potrebe za oko 300 radnih mesta koja čekaju da budu popunjena.
. Poslodavci su iskazali kao svoju potrebu na sajmu zapošljavanja je tehnolog u mesnoj industriji, diplomirani hemičar, HR asistent, finansijski saradnik, inženjer kontrole kvaliteta, marketing koordinator, asistent logistike, inženjer u proizvodnji, administrativni radnici, šef kuhinje, kuvari, konobari, radnici na pakovanju, trgovci, operateri u proizvodnji žice, komercijalisti, električari, elektromonteri i elektroinstalateri, elektrotehničari, poljoprivredni tehničari, mehaničari poljoprivredne mehanizacije, poslovođa u proizvodnji borovnica, radnici u voćarstvu, magacioneri, viljuškaristi, tehničari održavanja, operateri u kontroli kvaliteta, operateri u proizvodnji proizvoda od gume, šivači, operateri u proizvodnji proizvoda od plastike, stolari, farbari, točioci goriva, higijeničari, kasiri, operateri u proizvodnji električne i elektronske opreme za motorna vozila, prodavci, konsultanti prodaje i radnici u mesnoj industriji. 

Sajam zapošljavanja je idealna prilika za kompanije da pronađu pravi kadar, kao i da se predstave u najboljem svetlu, da istaknu kvalitete koje vrednuju, ojačaju svoj brend, nađu se u prestižnom društvu, ali i da saznaju nešto više o sebi, kroz interesovanja i pitanja posetilaca.

Posetioci, sa druge strane, imaju priliku da uspostave prave kontakte i predstave se kompanijama do kojih ne bi mogli doći na drugi način.

You May Also Like

More From Author