VUKOVCI NA POKLON DOBILI KNJIGE


– Čast je i privilegija biti ovde među vama i stajati ovde ispred najboljih u BAČKOJ TOPOLI, ali ne samo naboljih po obrazovanju i uspehu, već i po vladanju, disciplini, posvećenosti, i kako neko od roditelja reče, najbolja deca.

Gradonačelnik Bačke Topole, GABOR KIŠLINDER, je organizovao  prijem svršenih učenika osnovnih i srednjih škola, nosioca Vukove diplome u školskoj 2018/2019 godini. Ove godine osnovnu i srednju školu sa svim peticama završilo je ukupno 61 učenik.
Zahvalnicu i progodnu poklon knjigudobili su svi vukovci..Čestitajući na izvanrednom rezultatu kako đacima tako i njihovim roditeljima Kišlinder je istako da je on postignut zahvaljujući talentu i upornom radu i đacima poželeo još više uspeha tokom nastavka školovanja. Najveći broj vukovaca ove godine je iz osnovnih škola- 50, Vukove diplome dobilo je 9 učenika Gimnazije i ekonomske škole ,, Dositej Obradović ” i dva polaznika Srednje tehničke škole ,, Jožef Šinković ”.
 Na svečanosti, kojoj su u velikoj većnici SO prisustvovali i članovi Opštinskog veća , predsednik Kišlinder potvrdio je da će podrška lokalne samouprave u oblasti obrazovanja biti nastavljena pokrivanjem troškova prevoza i stipendiranjem.
Po nama za vas je najvažnija vaša budućnost. To su misli svakog roditelja danas. Mi je vidimo tako da posle visokih škola, stečenih znanja i diploma se vratite u svoj grad, da budete sa vašim najmiijima, roditeljima, prijateljima, drugarima…Na nama je da stvaramo uslove da imate šansu, da dobijete kvalitetan posao, posao za koji ste se školovali, edukovali, i mnogo truda, znoja i vremena prolili- rekao je KIŠLINDER

You May Also Like

More From Author