ČUVARI DEČIJEG SPORTA – POČELI DA SE PUNE MALI GOLIĆI

BAČKA TOPOLA – Počeo je turnir, u fudbalu,  na male goliće, u sali škole „Čaki Lajoš“, najveća sportska manifestacija opštine Bačka Topola, u oganizaciji „Čuvara dečijeg sporta“. Ove godine na jednom mestu se okupilo 28 ekipa u četri kategorije sa 230 takmičara.
„Naše zadovoljstvo je veliko. Nadmetanje u fubalu potrajaće, narednih dana . Za sada je to prva revija ovoga sporta u četri kategorije, 2011 i mladja godišta,pet ekipa 2009-2010, osam ekipa, 2007-2008 , osam ekipa i 2005-2006 , sedam ekipa. Na terenu i oko njega našlo se preko 200 takmičara. Gotovo svakodnevno , ovaj sportski dogadjaj, prati veliki broj gledalaca. Učesnici turnira pružili su im užitak i zadovoljstvo sjajnom i zanimljivom igrom. Ispunili smo cilj, da napravimo masovno takmičenje, pre svega, mladjih fudbalera.. Igrom svedoče da budučnost fudbala u Bačkoj Topoli, zagarantovana. “- veli organizator profesor, Radovan Gardašević .

U Bačkoj Topoli našli su se fudbaleri iz Kanjiže, Sente, Malog Idjoša, Sente Bačke Topole, Stare Moravice, Bajše i Subotice.
„ Turnir su pomogli opština Bačka Topola, kao generalni pokrovitelji a moram da se zahvalim svim ljudima iz Organizacionog odbora turnira , za njihov vredan trud i zalaganje dodaje Gardašević.

You May Also Like

More From Author