KOALICIJA “ALEKSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU PODNELA, PRVA OD SVIH STRANAKA, LISTU KANDIDATA ZA IZBORE U BAČKOJ TOPOLI

Koalicija „Aleksandar Vučić – za našu decu“ podnela je sinoć, Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za lokalne izbore 26. aprila, saopštio je prvoimenovani na odborničkoj listi SNS-a i dosadašnji predsednik Skupštine opštine Saša Srdić .
Tu koaliciju čine Srpska napredna stranka i Socijademokratska partija Srbije. Po Zakonu o lokalnim izborima, OIK proglašava izbornu listu u roku od 24 časa od prijema izborne liste i potrebne dokumentacije.
Cilj liste “Aleksandar Vučić – za našu decu” na predstojećim izborima je da dobije podršku građana za nastavak politike razvoja i ekonomskog prosperiteta , poručili su danas predstavnici koalicije okupljene oko SNS, koji su predali potpise podrške građana OIK.
“Cilj je da dobijemo podršku građana za nastavak politike razvoja i ekonomskog prosperiteta države, da dođemo do toga da prosečna zarada bude 900 evra, kako bi naša deca ostala i ovde gradila budućnost” -rekao je Saša Srdić.
Dodao je da je ponosan i počastvovan što predvodi listu, te naveo da su za kratko vreme , prikupili podršku 1100 ljudi, koji su dali svoj potpis i izlazi na izbore raspisane 26.aprila pod rednim brojem 1, nakon proglašenja izborne liste od strane izborne komisije.
 Na listi za odbornike nalazi se veliki broj mladih ljudi, novih lica i preko 40% žena.
Izjave potpisnika svode se na zajedničku priču – “Odluka da budem deo liste ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu‘ bila je jednostavna i doneta srcem. Podržavam politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke zbog budućnosti naše dece, zbog šanse koju dobijaju mladi , zbog svega što je za opštinu , urađeno u prethodnom periodu, zbog napretka Bačke Topole na svim poljima. Taj prosperitet oseća se i na selu i u gradu, gde je u protekle 4 godine urađeno mnogo, mnogi krajevi Bačke Topole su po prvi put dobili parkić, igralište, pa čak i kanalizaciju i asfaltiran put. To je rezultat odgovorne politike koju je sprovodila vlast opštine predvođena Srpskom naprednom strankom u prethodne 4 godine. Čast nam je da budemo deo tima koji će nastaviti sa razvijanjem svih krajeva opštine u narednom periodu i da svojim idejama i energijom doprinesem stvaranju još bolje Bačke Topole za našu decu”

You May Also Like

More From Author