NOSILAC LISTE SNS-a DOŠADAŠNJI PREDSEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE SAŠA SRDIĆ

SAŠA SRDIĆ


Trka političkih stranaka za parlmentarne, pokrajinske i lokalne izbore, je počela. Prema kalendaru,predsednik Aleksandar Vučić će raspisati izbore 6. marta, kada bi trebalo da bude raspušten i parlament, a od tada počinju da teku izborne radnje, sve do 26. aprila, kada će građani izaći na birališta. Predizborna utakmica, u tom slučaju, trajaće 50 dana. Danas je i u bačkotopolskoj opštini , Opštinski odbor Srpske napredne stranke otpočeo prikupljanje potpisa za odbornke Skupštine opštine, koja broji 35 članova.
Srpska napredna stranka usvojila je listu za lokalne izbore. . Listu predvodi , dosadašnji predsednik Skupštine opštine Saša Srdić a na njoj je i veliki broj mladih i perspektivnih članova stranke.

 Stranke koje budu zainteresovane za nastup na izborima imaju rok da izborne liste izbornoj komisiji dostave najkasnije 15 dana pre dana održavanja izbora, a komisija ih proglašava odmah po prijemu ili najkasnije 24 sata od prijema liste.

Gradjani u redovima čekaju da overe potpise za SNS

Upitan šta očekuje od izbora i za najavu dela opozicije o bojkotu izbora, Srdić kaže, da bojkot izbora nije tako bitna tema i da ga najavljuju očigledno samo neke manje političke opcije.

– Znaju oni da nemaju šansu da pređu cenzus, čak ni ovaj smanjeni cenzus od tri odsto, a kamoli da budu dominantna politička opcija – rekao je Srdić.

Naveo je da SNS interesuje da pobedi konkurenciju koja će učestvovati na predstojećim izborima, a za koju kaže da će očigledno biti velika.

Van prostorija SNS-a veliki broj gradjana čekao je da svoje poverenje da ovoj stranci

Važno je za SNS, kaže, da na lokalnim izborima pokaže da je ozbiljna politička opcija na koju gradjani mogu računati, jer je to, dodaje, bitno zbog rešavanja svakodnevnih problema običnih građana u opštini Bačka Topola, kako u gradu tako i u selima.
Važno je, naglašava, da građani daju poverenje SNS-u i na pokrajinskom i republičkom nivou, kako bi se nastavile političke i ekonomske reforme i kako bi se dostigli ciljeve koje predsednik Vučić stalno ističe, a koji se odnose na dalju ekonomsku i političku stabilnost države, da plate budu 900 evra i da se ostvari investicioni ciklus od 2020. do 2025. godine.

“Verujem da će izbori proći u najboljem mogućem redu”, rekao je Srdić za BT PUBLIC NEWS .

Pozvao Bačkotopolčane da izadju na izbore i glasaju za one koji će ih predstavljati u naredne četiri godine.

On je dodao da veruje da će sve proći po zakonu i da će kampanja proći u najboljem redu.

You May Also Like

More From Author