PORUKE IZ BAČKOTOPOLSKE SKUPŠTINE OPŠTINE- PREDSEDNIK SAŠA SRDIĆ

“Neka ovaj praznik mira, nade i ljubavi darovanih nam kroz rođenje Hrista budu osnovna pokretačka i stvaralačka snaga u našem životu. Božić nas podseća na one koji su nam najbliži, najmiliji i zato je poruka razumevanja i solidarnosti koju ovaj praznik nosi u sebi danas važnija nego ikad za sve koji žive u opštini Bačka Topola naveo je u čestitki.

Povodom božićnih praznika danas su , politički predstavnici, kao i političke stranke uputili čestitke sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i građanima koji po julijanskom kalendaru slave Božić.

Predsednik Skupštine opštine Saša Srdić čestitaa je vernicima,i sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve Badnji dan i predstojeći Božić poželevši im dobro zdravlje, mir i blagostanje.

” Poštovane građanke i građani, upućujem vam srdačne čestitke povodom jednog od najvećih hrišćanskih praznika – dana Hristovog rođenja. Neka nam ovaj sveti dan donese mir i blagostanje, dobro zdravlje i radost. U želji da izazovno vreme koje je pred nama podnesemo dostojanstveno, negujući zajednicu ljubavi i međusobnog poštovanja, postupajući po hrišćanskim vrednostima mirenja i praštanja, jer jedino tako možemo živeti kao ljudi, pozdravljam vas najlepšim rečima: Mir Božiji, Hristos se rodi!”, izjavio je Srdić

You May Also Like

More From Author