ZIMSKA SLUŽBA SPREMNA ZA VEĆE VREMENSKE IZAZOVE.

Tasić, Satmari i Srdić izrazili zadovoljstvo funkcionisanjem “Komgrada” i “Vojputa” čija je osnovna delatnost delovaje u redovnom i vandrednom održavanja puteva.

Predsednik opštine Adrijan Satmari i predsednik Skupštine opštine Saša Srdić sa dr.Zoranom Tasićem u obilasku punktova zimske službe

Dr. Zoran Tasić, zamenik pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinarstva i transport, posetio je opštinu Bačka Topola i sa opštinskim rukovodstvom, preddsednikom Adrijanom Satmarijem i predsednikom Skupštine opštine Sašomm Srdićem obišao punktove zimske službe.

DR Zoran Tasić

Ocenio je da hladan vazduh u ovim područjima stvara još jednu opasnost od proklizavanja vozila, ali često i magla tokom jutra i večeri smanjuje vidljivost i dodatno otežava vožnju, pa se vozačima savetuje oprez ali i da su službe za redovno održavanje na visini zadatka da intervenišu u svakom trenutku i obezbede redovno odvijanje saobraćaja.Tokom svoje posete Bačkoj, Tasić je posetioopštine Subotica i Mali Idjoš. Istakao je da je ove zimske sezone veoma važno, koordinisati radove na održavanju puteva ali i inače tokom cele godine. Izrazio je zadovoljstvo funkcionisanjem “Komgrada” i “Vojputa” čija je osnovna delatnost delovaje u redovnom i vandrednom održavanja puteva.

You May Also Like

More From Author