AVGUST PETNAESTI, IZBORNI DAN ZA SELO I GRAD- BIRAJU SE SAVETI MESNIH ZAJEDNICA

Predsednik Skupštine opštine Bačka Topola, Saša Srdić, doneo 13. jula odluku o raspisivanju izbora za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Bačka Topola. Izbori će biti održani 15. avgusta

Izbori za savete mesnih zajednica koji se održavaju u više mesta u bačkotopolskoj opštini podigli su političke tenzije. Prema trenutnoj situaciji biće dominantni kandidati Srpske napredne stranke i saveza vojvodjanskih Madjara dok neformalnih grupa građana i pojedinaca koji su odlučili da se kandiduju za najniži nivo mesne samouprave, ima samo u naznakama unekim selima.

Mobilno je u selima i grdu nakon što je predsednik Skupštine opštine Bačka Topola, Saša Srdić, doneo 13. jula odluku o raspisivanju izbora za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Bačka Topola. Izbori će biti održani 15 . avgusta.Izbori će se 15. avgusta održati u 13 od ukupno 15 mesnih zajednica. Novi članovi saveta biraće se u mesnoj zajednici Bačka Topola, Bajša, Bački Sokolac, Gornja Rogatica, Gunaroš, Karađorđevo, Mali Beograd, Novo Orahovo, Njegoševo, Tomislavci, Panonija, Pačir, Pobeda.

You May Also Like

More From Author