STRONGMEN- TAKMIČNJE U SNAZI I IZDRŽLJIVOSTI U BAČKOJ TOPOLI

PRVO MESTO, RONI KEČKEŠ, DRUGO MESTO RENATO REPIĆ, TREĆE MESTO MILAN POTKONJAK, ČETVRTO MESTO ALEKSANDAR SAVIĆ

VALJALO JE POVUĆI KAMION TEŽAK 8 TONA

STRONGMEN TAKMIČENJE nije samo puka demonstracija sile i snage. Takmičari tu predstavljaju izdržljivost, veštinu, taktiku strategiju. Na svakom takmičenju takmičati guraju, do njihovih krajnjih granica pa se na taj način pored fizičke testira i njihova mentalna snaga. Tako je bilo i na današnjem takmičenju najačih ljudi u Bačkoj Topoli.

Šampion Miki Mihajlović

Prvi čovek „Strong-man” Bačke Topole, MIki MIhajlović, zadovoljan je organizacijom u ovom gradu i ističe da je severnobački region veoma napredan u ovom sportu.

Bačka Topola je poznata po izuzetno dobrim takmičarima , a imamo i mlade snage, naslednike nas starijih, tako da očekujem prosperitet u ovom sportu i nadalje.-rekao je Mihajlović

Publika je uživala i aplauzima i povicima bodrila svoje favorite.

” Super je. Najinteresantnija mi je vuča kamiona. Takmičari su stvarno jaki i neverovatno mi je šta sve mogu”, rekao je Andraš Fazekaš.

Prvi put gledam ovako nešto i mogu samo da kažem kapa dola. Na momente sve deluje i zastrašujuće da se neko ne povredi. Ipak sve to deluje kao da ne može čovek da podigne i prenese i povuče”, iskren je bio Petko Savić.

Statistika kaže da samo tokom jednog dana takmičari preko ruku prevale oko 30 tona. Predstava snage, tehnike i znoja, sve više privlači mlade.
PRVO MESTO, RONI KEČKEŠ, DRUGO MESTO RENATO REPIĆ, TREĆE MESTO MILAN POTKONJAK, ČETVRTO MESTO ALEKSANDAR SAVIĆ

You May Also Like

More From Author