NENAD BJEKOVIĆ URUČIO POKLON ZA 17 KLUBOVA BAČKE TOPOLE I MALOG IDJOŠA

Nastavljajući tradicionalnu aktivnost pružanja pomoći u vidu sportske opreme fudbalskim klubovima iz manjih sredina, Fudbalski Savez Srbije opredelio je opremu za 17 klubova sa područja Fudbalskog saveza opština Bačka Topola – Mali Iđoš. Paketi opreme uručeni su danas u Akademiji fudbala u Bačkoj Topoli, a predstavnicima klubova obratio se zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković. Rekao je da razume svakodnevnu borbu klubova za opstanak jer je imao priliku to da doživi podsećajući da je svoje prve fudbalske korake napravio upravo u jednoj isto tako maloj sredini iz koje potiče i koja mu je pružila šansu da se u karijeri vine do samog vrha. Poručio je fudbalskim radnicima da će FSS i u budućnosti podržavati njihov rad.

.

“Želim da pozdravim čelnike Fudbalskog saveza Srbije, kao i predstavnike FS Vojvodine i da im se zahvalim na poklonima. Ovaj divan gest mnogo će značiti našoj maloj sredini i doprineće razvoju fudbala na teritoriji opštinskog saveza koji je srpskom fudbalu podario veliki broj prvoligaških fudbalera i državnih reprezentativaca”, izjavio je predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Bačka Topola-Mali Iđoš Petar Tadić.

Zamenik predsednika FSS Nenad Bejković izjavio je da zna koliko malim fudbalskim sredinama znači pomoć.

“Uvek se osećam prijatno u Bačkoj Topoli i čast mi je i zadovoljstvo da sam ponovo u društvu ovih divnih ljudi. Odrastao sam u maloj sredini i znam koliko će vam značiti sportska oprema koju smo vam doneli. Svestan sam da to nije ništa posebno, ali klubovima koji su baza srpskog fudbala može da bude od velike koristi”, izjavio je Bjeković.

Poklon je uručena sledećim klubovima – FK Olimpija Gunaroš, FK Bajša, FK Panonija, FK Pobeda, FK Jadran Feketić, FK Slavija Novo Orahovo, FK Solunac, FK Njegoš Lovćenac, FK TSC Bačka Topola 1913, FK Sokolac, FK Sloboda Stara Moravica, FK ŽFK TSC, FK Eđšeg Mali Iđoš, FK Tomislavci, FK TSC, FK Bačka Pačir, FK Proleter Njegoševo. Događaj je ispratio i generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović i predsednik Područnog fudbalskog saveza Subotica, Nenad Nikolić.

You May Also Like

More From Author