BOŽIĆ – VREME ZA NOVE POČETKE I STARE DOBRE NAVIKE

“Verujem da ćemo i narednih godina uveseljavati ljude sličnim darovima. Prilika je da pozovem i ostale ljude da slede ovakve primere i da je, shodno mogućnostima pruže tokom cele godine “- veli poverenik Opštinskog odbora SNS-a, Saša Srdić.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, obradovao je novogodišnjim paketićima članove Udruženja multipleks skleroze Mala Bačka. Poklone je uručio , poverenik Opštinskog odbora SNS-a, Saša Srdić

– Poklon je najlepši način da pokažemo šta osećamo, da pokažemo da na nekoga mislimo, da se sa nekim sprijateljimo. Nastojimo da obradujemo članstvo i učinimo im praznike veselijim. Ove godine na području opštine poklonili smo više slatkih novogodišnjih paketića , ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima. Verujem da će slatki novogodišnji paketići bar malo ulepšati praznične dane ovojim ljudima i izmamiti im osmeh, istakao je Saša Srdić.

Srdić je tom prilikom pozvao i druge kompanije da budu društveno odgovorne i pridruže se ovakvim akcijama i rekao je da ovakve akcije mnogo znače ljudima.

“Verujem da ćemo i narednih godina uveseljavati ljude sličnim darovima. Prilika je da pozovem i ostale ljude da slede ovakve primere i da shodno mogućnostima pruže tokom cele godine “- veli Srdić.

Kraj godine je vreme kada sumiramo utiske, analiziramo svoje uspehe, razmišljamo šta je trebalo bolje uraditi i kada pravimo planove za sledeću godinu. Preispitujemo se i uočavamo svoje greške, ali se prisećamo i radosnih momenata.

Nova godina – novi planovi, novi počeci! Sigurno znate da hrišćanski praznik Božić, koji obeležava i slavi Hristovo rođenje, simbolizuje i početak: života, stvaranja, radosti. Međutim, to je pre svega porodični praznik sa mnogo običaja, a oni se uglavnom vezuju za najmlađe. Suština je naše najmlađe naučiti pravim vrednostima i darivanju, a upravo neki stari običaji, danas pomalo (ili previše) zaboravljeni, mogu da posluže kao sjajni primeri. Naročito ako su praćeni pesmom, igrom, maskama i ako prenose slikovitu poruku.- “ istakao je Srdić

You May Also Like

More From Author