JEDNOGLASNO, SAŠA SRDIĆ, PREDSEDNIK OPŠTINSKOG ODBORA SNS-a BAČKA TOPOLA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bačkoj Topoli održao je Izbornu Skupštinu u prisustvu brojnih članova, simpatizera i gostiju. Jednoglasno izabran, dosadašnji poverenik Saša Srdić.

Predsednik opštinskog odbora Saša Srdić

Skupština je održana 28. marta u ispunjenoj sali, prvo su intonirane državna i stranačka himna, a zatim je počelo zasedanje po dnevnom redu. Za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u bačkoj Topoli izabran je Saša Srdić, jednoglasno kao jedini predloženi kandidat.

Na svečanoj sednici koja je upriličena u Domu kulture, pored mnogobrojnih članova i simpatizera prisustvovali su i članovi Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, kao i kordinator Dragan Popović, predsednik opštine Subotica Stevan Bakić.

Podrška iz susedne, subotičke, opštine

U prethodnom periodu povečan je broj članova tako da danas u Bačkoj Topoli Srpska napredna stranka ima ima respektabilan broj članova što je mnogostruko više i odnosu na političke stranku u opštini, gde sa SVM gradi Sskupštinsku večinu. Nikada ni jedna stranka, ni jedan predsednički kandidat nije osvojio toliko glasova kao naš predsednik Aleksandar Vučić, na svim izborima na kojima je mogao da pobedi, Aleksandar Vučić je pobedio i svaki put više nego ubedljivo. Izborom novog opštinskog odbora SNS-a u Bačkoj Topoli nastavljamo sa jačim radom i boljim rezultatima, a to će biti i najbolja podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u vreme teških borbi koje vodi za Srbiju i Kosovo i Metohiju, za očuvanje vitalnih, nacionalnih i državnih interesa, nezavisnost zemlje ekonomski i privredni prosperitet za dobrobit svih građana”– rekao je Saša Srdić

Skupština je zasedala i po drugim tačkama, sve su izglasane sa jasnom većinom delegata, čime je Opštinski odbor potvrdio da je jedinstven u tome kojim pravcem treba da se kreće politika na lokalu. Veče je završeno druženjem ,u maloj sali pozorišta, gde je pripremljen koktel za sve prisutne.

You May Also Like

More From Author