PODRŠKA GRADJANA VETAR U LEDJA, RAZVOJU OPŠTINE

Zahvaljujući više nego stabilnoj većini možemo nesmetano da nastavimo da radimo ono što smo radili i u prethodne četiri godine, a to je da razvijamo infrastrukturu i da na taj način unapređujemo kvalitet života naših sugrađana u čemu i ubuduće očekujemo značajnu podršku od strane Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade.”- kaže predsednik Skupštine opštine Saša Srdić.

Saša Srdić predsednik skupštine opštine Bačka Topola

Srpska napredna stranka se zahvaljuje svim građankama i građanima opštine Bačka Topola na podršci koju su nam pružili u dosadašnjem radu saopšteno je iz te partije.

Kako su istakli, podrška koju svakodnevno dobijaju daje im snažan vjetar u leđa da, nastave snažno da se bore za razvoj bačkotopolske opštine u skladu sa uvjerenjima koja decenijama baštine a to su građanska i sekularna država zasnovana na principu socijalne pravde. Poručuju da će nastaviti da se bore za unaprjeđenje životnog standarda i rješavanja problema sa kojima se građani suočavaju, te da će im sela i grad, uvijek biti prioritet.

 “Ja sam na sednici na kojoj sam izabran za predsednika skupštine opštine, rekao da nemamo vremena da spavamo na lovorikama već da moramo da zasučemo rukave i tako se i ponašamo. Postavili smo sebi ambiciozne planove i da bismo ih ostvarili moraćemo vredno da radimo.Imamoi politička stabilnost koju zahvaljujući, koaliciji sa SVM-om odnosno apsolutnoj većini u Skupštini opštine. Takva većina u potpunosti eliminiše mogućnost opstrukcije rada Skupštine i omogućije zajednički razvojni put. Zahvaljujući više nego stabilnoj većini možemo nesmetano da nastavimo da radimo ono što smo radili i u prethodne četiri godine, a to je da razvijamo infrastrukturu i da na taj način unapređujemo kvalitet života naših sugrađana u čemu i ubuduće očekujemo značajnu podršku od strane Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade.”- kaže predsednik Skupštine opštine Saša Srdić.

Objašnjava da deo sredstava obezbeđuju iz budžeta, ali većinu sredstava obezbeđuju zahvaljujući podršci Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade kroz projektno finansiranje, koje je odlična šansa za lokalne samouprave koje su u stanju da pripreme kvalitetne projekte. Ističe, projektni tim koji je do sada dobro radio i realizovao nekoliko značajnih projekata od kojih su najsvežiji primeri završetak centra za prešišćavanje vode na rečici Krivaja, kojim je delimično otklonjen deceniski problem zagadjenja ovog vodotoka. Kao primer valjane saradnj e sa koalicionim partnerima ističe i Dom učenika koji nedaleko od poljoprivredne škole radi punim kapacitetom, na zadovoljstvo učenika i roditelja, čija deca pohadjaju sredne škole u opštini.

“Mi već u ovom trenutku imamo pripremljene projekata sa kojima ćemo aplicirati za sredstva kod republičkih i pokrajinskih institucija, kao i kod domaćih i stranih fondova i siguran sam da rezultati neće izostati.”- veli Srdić

Građanima poručuje da poverenje koje su ukazali neće biti iznevereno i da će i ubuduće raditi pre svega u njihovom interesu. Moli, za strpljenje, jer se stvari ne odvijaju uvek brzinom kojom bi oni želeli,poručuje, da od postavljenih ciljeva neće odustati i da će sva data obećanja ispuniti kao što je to i do sada činjeno. Naglašava da su u svakodnevnom kontaktu sa građanima, da znaju šta ih muči i da probleme rešavaju u saradnji sa njima. Obećava da će zajedno ćemo opštinu Bačka Topola učiniti mnogo boljim mestom za život nego što je ikada bila.

You May Also Like

More From Author