“TOPOLČANKA”,SIGURAN PLASMAN U PRVU LIGU

Bačkotopolske košarkašice nakon 20 odigranih utakmica uspele su da obezbede plasman u Prvu žensku ligu Srbije, a trenutno beleže 17 pobeda i 3 poraza. Bačka Topola se ponosi uspehom ovih mladih dama.

Košarkašice Topolčanke privode sezonu ostvarivši dugo priželjkivani plasma u vrhu tabele  I  plasman u Prvu ligu Srbije. Grad je , imao razumevanja za žensku košarku.

Nadam se i još većem povratku navijača. U sezoni je prosek bio oko 500 gledalaca po utakmici, nadam se da ćemo uspeti da to nadmašimo bar za 50%. Grad delom finansira klub a odnedavno tu je i privredni sponzor Vojput, zadovoljno komentarišu ljubitelji sporta.

Trener Dejan Šegrt optimizam gradi na tome što je okosnica tima sačuvana, a uz pojačanja veruje da klub može vratiti Bačku Topolu na najkvalitetniju košarkašku mapu Srbije. Ekipa je sastavljena od dobrih igračica, tako da i one imaju motiv da svoj grad prikažu u što boljem svetlu. Objašnjava da je prošle sezone zamalo umakao plasman medju prvoligašice. Ove smo želeli , sam vrh, a to smo ostvarili napornim radom i zalaganjem.

You May Also Like

More From Author