DELE SE PAKETI HRANE I HIGIJENE

U prostorijama organizacije Crvenog krsta Bačke Topole počela je podela paketa hrane i higijene za socijalno najugroženije sugrađane Tokom ove akcije će biti podeljeno 1.780 paketa hrane i paketa higijene.

VEĆ JE PODELJEN DEO PRISPELIH PAKETA POMOĆI a preostale količine kontinuirano će se deliti u narednim danima u Crvenom krstu, I MESNIM ZAJEDNICAMA OPŠTINE a sugrađani pakete dobijaju uz potvrdu Centra za socijalni rad, uz podršku  lokalne samouprave.

Zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu higijenski i paketi hrane, stigli su u Bačku Topolu. Spisak kvalifikovanih lica, porodica koje žive u teškim socijalnim uslovina i penzionera sa veoma niskim primanjima, sačinila je komisija u čijem radu su učestvovali Opština, Mesne zajednice, bačkotopolski Centar za socijalni rad, opštinska organizacija Crvenog krsta i Udruženje penzionera Bačka Topola. Po rečima sekretara Crvenog krsta, Budimira Marića, pakete pomoći, njih 1780 dobiće u narednih 15 dana bačkotopolčani. U Bačkoj Topoli podela, će se obaviti u domu Vašarište kao i Novom domu, a biće organizovana i podela po Mesnim zajednicama naše opštine. Nosioc organizacije ove akcije je Opština Bačka Topola, a distribucija, odnosno podela vršiće se uz pomoć bačkotopolskog Crvenog Krsta, Javnog preduzeća Komgrad, kao i svih mesnih zajednica bačkotopolske opštine.

You May Also Like

More From Author