TRIUMF DOŠLOV KOMPANI, NAJBOLJI STRELAC ALEKSANDAR ZOLNAJIĆ

NAKON CELONEDELJNOG TAČMIČENJA OSAM EKIPA, EKIPA DOŠLOV KOMPANI IZ ŽEDNIKA PRVOPLASIRANA, DRUGA KMF TURKEJ IZ MALOG BEOGRADA I TREĆEPLASIRANA, NJEGOŠEVO IZ ISTOIMENOG MESTA. NAJBOLJI GOLMAN MILOŠ BJELICA STRELAC, ALEKSANDAR ZOLNAJIĆ.

U Bačkoj Topoli je sinoć završen turnir u malom fudbalu na kom je ove godine pobednički pehar osvojila ekipa Došlov iz Žednika koja je u finalnom duelu savladala KMF TURKEJ iz Malog Beograda

-Obe ekipe i finalu takmičenja bile su stvarno dobre, bila je prava sportska borba do kraja. Na kraju je pobedio bolji. Veoma sam zadovoljan. Ovo je turnir koji tri godine nije održavan u našem gradu. Sada je obnovljen, sa skromnim brojem ekipa ali to nije uticalo da se gledaocima uskrati dobar fudbal.. Bilo je puno kvalitetnih ekipa severa Bačke, najbolji su pobedili i ja im ovom prilikom čestitam. Puno ljudi, puno dece. Hvala organizatorima, Opštini Bačka Topola, Kancelariji za mlade, sportskom savezu i turističkoj organizaciji. Pomogli su da se ovih desetak dana i deca i roditelji obraduju, da se druže i prošetaju. Baš mi je drago što je ovoliko dece bilo, pogotovo večeras,”- kaže član opštinskog veća za sport, Mile Obradović.

Prvoplasirana ekipa je osvojia iznos od 150.000 dinara, ekipa koja je bila druga 50.000 dinara, a ekipa trećeplasirana 30.000 dinara.

Aleksandar Traparić, , jedan od koje je organizatora ovog turnira kaže za naš portal da je sve proteklo bez većih problema.

„Naravno da je bilo i nekih grešaka, koje ćemo se truditi da ispravimo već za sledeću godinu. Ove godine smo ponovo oživeli ovaj fudbalski turnir, a nadamo se da će on u našoj organizaciji dostići status tradicionalnog i da ćemo svake godine okupljati više ekipa”, rekao je Traparić

You May Also Like

More From Author