BADNJE VEČE I BOŽIĆ PO GREGORIJANSKOM KALENDARU ČESTITALI SATMARI I SRDIĆ

Želim vam da božićne praznike provedete sa onima koji su vam najvažniji u životu, a unovoj godini želim vam dobro zdravlje, puno uspeha i radosti.”- rekao je predsednik opštine Adrijan Satmari.

Ovaj dan nas uči da su mir, porodica i poštovanje prema ljudima univerzalne vrednosti, koje treba da nas vode kroz čitav život i zato je Božić veliki praznik. – rekao je predsednik SO Saša Srdić

Kako se godina privodi kraju, svi neizbežno sumiramo rezultate perioda iza nas. Tako i mi čineći isto, sagledavamo obavljene poslove, uspehe i događaje koji su nas suočili sa većim ili manjim izazovima.

Velika mi je čast što vas, kao Predsednik opštine, mogu po četvrti put pozdraviti povodom praznika. Osvrćući se na ove skoro četiri godine, sa zadovoljstvom mogu reći da se napredak oseća u svim oblastima života u Opštini Bačka Topola. Istovremeno, moram priznati da je budućnost koja je pred nama još puna toliko mogućnosti, i imamo mnogo zajedno zacrtanih planova koje treba realizovati.

Oko Božića se fokusiramo na pozitivne stvari, češće razmišljamo o svojim uspesima i lepim trenucima u godini. Okrećemo se porodici, prijateljima, kolegama, koji su stajali uz nas u teškim trenucima, ali i delili našu radost. Nadam se da će većina nas sa srcima punim sreće i radosti ispratiti ovu godinu.

Ovo je poseban period, jer se zajedno sa porodicom pripremamo za predstojeće praznike.Svakog dana u godini, a posebno sada, nađimo vremena da svojim najbližima pružimo ljubav i pažnju. Božić i početak nove godine su takođe odlična prilika da sa pozitivnim razmišljanjem i nadom gledamo u budućnost, kako bismo sa novom energijom nastavili da radimo.

Želim vam da božićne praznike provedete sa onima koji su vam najvažniji u životu, a unovoj godini želim vam dobro zdravlje, puno uspeha i radosti.”- rekao je predsednik opštine Adrijan Satmari.

“Dan Hristovog rođenja, kao najradosniji praznik u hrišćanskom svetu, uvek nas iznova podseća na ljubav, poštovanje, toleranciju i zajedništvo, kao temeljne vrednosti na kojima počiva naše društvo i na kojima se gradi poverenje, dan kada razmenjujemo lepe želje i poruke razumevanja sa svima koji su nam bliski, a Božić nas uči da su nam bliski svi ljudi, gde god da žive. Ovaj dan nas uči da su mir, porodica i poštovanje prema ljudima univerzalne vrednosti, koje treba da nas vode kroz čitav život i zato je Božić veliki praznik. Želja mi je da Badnje veče i Božić, svi koji praznuju po Gregorijanskom kalendaru, dočekaju u miru i ljubavi okruženi svojim najbližima, uz osećanje zajedništva sa svima kojima su na srcu poruke velikog praznika. Želim vam srećan Božić“, navodi se u čestitki predsednika Skupštine opštine Saše Srdića.

You May Also Like

More From Author