GRADIMO HEROJE KOJI ĆE SVET UČINITI BEZBEDNIJIM MESTOM

Staromoravički Kup vatrogasaca, prošao u savršenoj atmosferi, a učesnici su se nadmetali sa strašću i posvećenošću. Zajedno gradimo heroje koji će svet učiniti bezbednijim mestom za sve nas.Najbolja A muška ekipa , Bajmok 3, drugoplasirani Horgoš. U B grupi prva je Moravica 1, potom Glogonj a treći je Karcag. Žene A grupa 1.Bajmok, 2. Mali Idjoš, 3. Kovin. B grupa 1. Stara Moravica 2. Rinbnice, 3. Čantavir.

Ovaj događaj je prošao u savršenoj atmosferi, a učesnici su se nadmetali sa strašću i posvećenošću.
Svaki put kad vidimo naše vatrogasce na delu, osećamo se ponosno i zahvalno! Hvala vam na svemu što činite za našu zajednicu. Takmičenje je bila prilika da se vatrogasci druže, razmene iskustva i stvore dragocena prijateljstva. To je upravo ono što čini ovakve događaje posebnim – jačanje zajedničkog duha i međusobne podrške.

Ponosno delimo sa vama da već dugi niz godina naše dobrovoljno vatrogasno društvo u STAROJ MORAVICI neguje tradiciju okupljanja članova u našem DVD-u. Od malih nogu gradimo temelje hrabrosti, timskog duha i predanosti, inspirišući ih da ostanu u vatrogastvu i postanu budući heroji naše zajednice, kažu u ovom DVD-u

Kroz zabavne obrazovne aktivnosti, praktične vežbe i neizmernu podršku iskusnih vatrogasaca, naša deca uče vrednosti solidarnosti, odgovornosti i brige o drugima. Njihov osmeh dok prvi put oblače vatrogasnu uniformu, pokazuje koliko je ova inicijativa dragocena za njihovo samopouzdanje i razvoj.
Uzbudjeni smo što možemo biti deo ovog divnog putovanja svakog malog vatrogasca do iskusnog pregaoca. Odlučni su vatrogasci – “nastavićemo sa još većom strašću i predanošću, nadahjujući buduće generacije da se pridruže našim hrabrim vatrogascima. Zajedno gradimo heroje koji će svet učiniti bezbednijim mestom za sve nas

Najbolja A muška ekipa , Bajmok 3, drugoplasirani Horgoš. U B grupi prva je Moravica 1, potom Glogonj a treći je Karcag. Žene A grupa 1.Bajmok, 2. Mali Idjoš, 3. Kovin. B grupa 1. Stara Moravica 2. Rinbnice, 3. Čantavir.

You May Also Like

More From Author