Dr. POPOVIĆ POZVALA GRADJANE DA 2. JUNA BUDU ODGOVORNI- DA GLASAJU ZA BUDĆNOST

Samo svi zajedno možemo da uradimo nešto za Srbiju kada je ugrožena, da joj pomognemo da opstane i da zemlju guramo napred jer nam ne postoji ništa važnije od toga istovremeno da ujedinjeni učinimo da naša opština zauzme značajno mesto na karti napretka naše zemlje da budemo prosperitetni i napredni”- rekla je nosilac liste SNS-a, dr Tatjana Popović, na skupu sa gradjanima Panonije

Očekujem da odnesemo pobedu, ali za to je potrebno mnogo da radimo, zato što maj neće biti nimalo lak. Mi nemamo mnogo vremena za kampanju, zato što se bavimo ozbiljnim pitanjima od interesa za gradjane opštine Bačka Topola.  Kada se bavimo lokalnim temama i lokalnim pitanjima da pokazujemo sve ono što smo uradili, a što ljudi mogu da vide na svakom koraku, ali i da jasno pokazujemo šta su planovi, šta je naša vizija za naredne četiri godine i ono što je najvažnije briga ljudima, a to je kako svi ti projekti u stvari direktno utiču na bolji život građana.  Kako direktno utiču na veće plate, na veće penzije, na bolje zdravstvo, na još jače obrazovanje i sve one stvari koje će na kraju krajeva obezbediti da mi postignemo, to je naš cilj.Samo je važno da se držimo zajedno, da čuvamo unutrašnju stabilnost, da razgovaramo sa građanima i da radimo, radimo, radimo, radimo svaki dan – rekla je dr Popović.

Sastanku sa gradjanima Panonije su prisustvovali predsednik opštinskog odbora Saša Srdić, kordinator Bruno Kilić i koalicioni partneri.

You May Also Like

More From Author