CAPAN I BANJAK POJAČALI TSC, ZA PANTOVIĆA 3 MILIONA EVRA

Prvo pojačanje TSC-a u letnjem prelaznom roku je Luka Capan (1995). Hrvatski centralni defanzivac koji je prošao fudbalsku školu Dinama iz Zagreba igrao je za Lokomotivu, Rijeku, za turski Bursaspor i za mađarski Honved. Stiže iz grčke AE Kifisiasaodsetimo,  TSC  će u narednu sezonu ući pojačan za još jednog defanzivca. U pitanju je nekadašnji igrač Partizana Maki Banjak, sa kojim je odavno dogovorena saradnja. Za Pantovića Amerikanci, nude 3 miliona evra.

Capan (29) u TSC je stigao posle epizode u grčkom Kifisijasu. Pridružiće se svom sunarodniku Josipu Ćalušiću, koji već tri godine sa velikim uspehom nastupa za Topolčane. Poput Ćalušića, i Capan je prošao školu Dinama. Sa Modrima je osvojio titulu, pre nego što je otišao u zagrebačku Lokomotivu.

Ekipa TSC-a je ovog leta već prodala jednog fudbalera, otišao je Nemanja Stojić je potpisao za Crvenu zvezdu, dok bi još jedan igrač mogao da napusti Bačku Topolu. Radi se o Milošu Pantoviću, za koga Španci tvrde da ima ponude iz MLS-a.

Kako tvrdi španski “As“, Miloš Pantović je zavrednio pažnju nekolicine ekipa iz MLS-a poput Hjuston Dinama, dok se očekuje da upravo ova ekiap pošalje i prvu ponudu, koja bi trebalo da iznosi oko tri miliona evra! Ovo bi ujedno bio i ogroman posao ekipe TSC-a, pošto je Pantović stigao za samo 300.000 evra iz Voždovca prethodnog leta. Ove sezone, Pantović je odigrao 30 utakmica u Superligi Srbije i postigao je osam golova, dok je imao i sedam asistencija.

You May Also Like

More From Author