“CITROENI” OSVOJILI BAČKOTOPOLSKO JEZERO

Drugi po redu Citroen susret koji se organizuje u Vojvodini, u Bačkoj Topoli, od 7. do 9. juna u auto kampu nadomak Zobnatičkog jezera.Na drugom susretu su učesnici iz Nemačke, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Madjarske i naravno Srbije.

Povodom jubileja 20 godina postojanja Citroen kluba Srbije ovog puta nešto će biti drugačiji susret jer će osim “2CV” vozila učestvovati sva Citroen vozila bez obzira na godinu proizvodnje. Ove godine je nadmašen broj prijavljenih učesnika, što je i kako kažu cilj manifestacije, da ovakav događaj pred velikim brojem gostiju iz okolnih država promoviše ovaj kraj i kulturu, pored druženja i dobrog provoda sa Citroen ljubimcima.

Na drugom susretu su učesnici iz Nemačke, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Madjarske i naravno Srbije.

Cilj ovog susreta je prvenstveno dobra vožnja sa ljubiteljima ovih vozila, druženje sa starim prijateljima i upoznavanje novih, promocija našeg kraja, naše kulture, običaja, naše dobre kuhinje…gde su dobrodošli svi, bez obzira na pol, uzrast i iz koje države dolaze. Želimo da ovaj drugi susret u Srbiji ostane nezaboravan i da vremenom pređe u tradiciju.- kažu organizatori

You May Also Like

More From Author