ŠAMPIONI SE NE PREDAJU

Apatinac Bogdan Petrović je Najkuglaš 2024. Nakon što je izgledalo da je prestala dominacija Apatinaca u pojedinačnim takmičenjima, dvostruki pobjednik VGP-a među rekreativcima je pokazao da se šampiona nikada ne smije Najbolji igrač turnira (MVP): Zoran Bato Sandor. u septembru kreću nova takmičenja.

Završena su rekreativna takmičenja za prvu poloviNu godine. Na zajedničkoj večeri za sve učesnike svih takmičenja, podijeljene su brojne nagrade i priznanja za još jednu uspješnu sezonu.

Nakon jednogodišnjeg prekida „vladavine“ i prošlogodišnje pobjede Tappinga, N.O.T.(Neotkriveni talenti) je pokazao da ne misli prekinuti dominaciju među ekipama.

U dramatičnoj završnici, kada je favorizirani Tapping trebao dobiti Formu Urbanico sa 3:0 i obraniti titulu, nervi su ipak odigrali svoju ulogu i ostali su „kratki“ za 5 čunjeva. Tako je N.O.T. preokretom protiv Oazisa još jednom osvojio veliki prelazni pehar i 1.mjesto.Najbolji igrač turnira (MVP): Zoran Bato Sandor.Igrač koji je najviše napredovao (MIP): Gabor Barta

Posebna priznanja: Janos Toth, Ante Josipović, Judit Palancsai, Vlado Elor

Apatinac Bogdan Petrović je Najkuglaš 2024. Nakon što je izgledalo da je prestala dominacija Apatinaca u pojedinačnim takmičenjima, dvostruki pobjednik VGP-a među rekreativcima je pokazao da se šampiona nikada ne smije otpisati.Sa vrlo solidnih 570 je sigurno osvojio pobjednički pehar i novčanu nagradu.Drugi je bio Momčilo Jakšić iz Beške, ujedno i najprijatnije iznenađenje ovog takmičenja.Treći je Subotičanin Zoran Milanković, koji je vodio nakon 60 hitaca, ali mu je u završnici ponestalo daha.

Preostala trojica u Superfinalu, Csaba Rozsa, Robert Illes i Zoran Sandor su bili prilično indisponirani i nedovoljno konkurentni navedenoj trojci.

Već u septembru kreču nova takmičenja.Funk Arena je zbog godišnjeg odmora zatvorena od 1.7.-31.7.

You May Also Like

More From Author