FORMIRAĆEMO VLAST SA NAJBOLJIMA NA IZBORIMA

Estimated read time 3 min read

Želimo da poručimo gadjanima opštine Bačka Topola, da je izuzetno važno da 24. aprila izadju na izbore i da kažu kako vide Bačku Topolu, da li žele ono što su imali do sada ili put u budučnost. Zato apelujem na sve gradjane, da pokažu da su prevazišli glasanje za „nacionalne interese“ , odluče se za razvoj, bolji život za svoju decu i sebe – poručio je kandidat za predsednika opštine ispred SNS-a, na konferenciji za štampu , Nemanja Simović.
„Stare šeme, da se pripadnici jedne necije glasaju ili se nalaze u nacionalnoj partiji su prevazidjene. Ja sam se opredelio za SNS jer prepoznajem energiju koja naše generacije može povući napred, učiniti nam život boljim. Za razliku od drugih, mi se ne bavimo usko stranačkim interesima, ne napadamo političke protivnike več se trudimo da uradimo najbolje i najviše za našu opštinu i državu u kojoj živimo „- kaže Armin Farkaš.
„Nečemo reći, da sve što je do sada radjeno, nije ništa valjalo. Bilo je pomaka, recimo oko radova na prečisrtaču otpadnih voda. Imao sam projekat u rukama , koji napravljen, ali se od toga dalje nije odmaklo. To je jedan od velikih problema Bačke Topole, veći deo grada bez kanalizacije sa velikim brojem septičkih jama. To mora biti prioritet kao i Dom učenika koji je prema mojim informacijama višesetruko skuplji, nego što je trebao biti, pri tome nije završen. Konačno učenici moraju da usele u tu zgradu, da se privede nameni.Mnogo je još toga. Neko zamera što je na zgradi nekadašnjeg hotela, zakačen predizborni pano, sa budučim izgledom zgrade, oko koje se okupio deo stranaka koje učestvuje u izborima. Ja mislim, da ima svako pravo da ozabere način kako če voditi kampanju. Ne zameram na tome, iako ne mogu da ne primetim, da je to jedan od velikih problema grada iz minulog vremena.“- Kaže Simović
„Omladina je ogroman potencijal ove opštine o kojoj niko ne vodi računa. Nije jasno da do sada niko nije prepoznao, da nema budučnosti sa omladinom koja beži preko granice, jer ovde posla za mladog čoveka nema.Taj trend se mora promeniti. Moramo zadržati mlade koji će ovde formirati svoje porodice a ne negde u Evropi. Ako tako ne bude, na šta će se svesti opština , na dom staraca, bez perspektive. Brze promene, bolje reči hitna pomoć. – ističe Ognjen Despotović.
„SNS neće u Bačkoj Topoli praviti samostalno vlast. Naravno sve zavisi , od izbornih rezultata, ko će sve ući, u takozvanu vladajuću koaliciju. Bitno je, da SNS ima predsednika opštine, jer će na taj način najbolje iskoistiti „vertikalu“ koja će sigurno funkcionisati u pokrajini i državi. Po mnogim pitanjima, sa partnerima u vlasti, ne moramo da mislimo isto, jer da je tako bili bi u istoj partiji. Bitno je da prepoznamo interese gradjana i njima budemo na usluzi, kao servis, onima koji na kraju i pune budžet, iz koga se izmedju ostalog i investira u bolji život.“- objasnio je Nemanja Simović.

You May Also Like

More From Author

30Comments

Add yours

+ Leave a Comment