TSC KUP BAČKOTOPOLČANIMA

Estimated read time 2 min read

FK TSC iz Bačke Topole je pobednik Međunarodnog fudbalskog turnira „TSC CUP“, u organizaciji “Topolskog Sportskog Club-a” (TSC) i kompanije SAT-TRAKT, za mlade igrače rođene 2003, koji je u sredu održan u Bačkoj Topoli i Bajši, uporedo na dva fudbalska terena. FK TSC iz Bačke Topole je u finalu protiv FK Rada iz Beograda pobedio sa 1:0!

Ovo je treći međunarodni turnir kluba TSC koji organizujemo. To je bila prilika da mladi fudbaleri iz Bačke Topole odmere snage sa najboljim vršnjacima iz zemlje i iz Madjarske i da samim tim, napreduju”, rekao je predsednik kluba i vlasnik SAT-TRAKT Janoš Žemberi.
Turniru su prisustvovali i menadžeri klubova, skauti za mlade fudbalere i drugi sportski radnici koji se brinu o mladim fudbalskim naraštajima.

Na turniru je nakon kvalifikacija po grupama, FK Vojvodina iz Novog Sada savladala FK Partizan sa 3:0 i tako osvojila 3. Mesto, dok je Puškas Akademia (Felcsut) savladala  FTC iz Budimpešte sa 2:0 i zauzela 5. mesto

Janoš Žemberi, predsednik kluba i vlasnik SAT-TRAKT-a, po završetku utakmica zahvalio se učesnicima turnira i  uručio nagrade, pehare i majice svim učesnicima.

Vukašin Krstić iz FK Vojvodine  proglašen je za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira, dok je golman Nemanja Amidžić  FK TSC Bačka Topola poneo titulu najboljeg čuvara mreže. Najbolji strelac bio je Njegoš Nestorović iz FK TSC Bačka Topola.

You May Also Like

More From Author

11Comments

Add yours

+ Leave a Comment