POSLOVI U LONDONU, UGOSTITELJSTVO, DO 10 FUNTI PO SATU

Estimated read time 2 min read

 

Ukoliko tragate za boljim uslovima života, za mogućnošću da ne oskudevate i priuštite sebi i svojoj porodici normalan život, LONDON je pravo odredište. Mi možemo da Vam pomognemo u svemu ,  obaveštavajući vas o konkretnim poslovima, koji su na raspolaganju u glavnom gradu UK.

Preko nas možete da dobijete informacije i tako na bazi vašeg odabira, pronadjete posao u Velikoj Britaniji – LONDONU, bilo da želite privremeni posao stalni posao ili se preselite sami ili sa svojom porodicom. Poslovi su u hotelima visoke kategorije, sa, tri četri, pet zvezdica i više. Traže se kuvari, konobari, pomocno osoblje u kuhinji, higijeničari, sobarice, recepcioneri i još niz poslova, koji obezbedjuju funkcionisanje renomiranih hotela.

Lista poslova se menja i često dopunjuje.

VAŽNO JE ZNATI , za poslove možete da konkurišete ukoliko posedujete jednu od putnih isprava- pasoš Evropske unije. .

Mi vam preporučijemo posao,  u sladu sa kvalifikacijama, , preko renomirane londoonske Agencije, sa tradicijom angažovanja radne snage od preko 20.godina, transver od aerodruma u Londonu do mesta stanovanja,stan ili sobu po vasem izboru, nacionalni broj osiguranja i bankovni račun .

Pravimo i jedinstvenu bazu kandidata zbog,  poslodavaca,  koji vrše provere. Vaše je samo da prilikom popunjavanja formulara napišete  jednu ili više pozicija za koje konkurišete. Poslodavci po dobijanju Vaše dokumentacije odlučuju o kontaktiranju i odabiru kandidata .

Naš stav je da svako bira svoj posao i da na taj način , bude zadovoljan svojim poslom. Poslovi se plaćaju od 7,20 FUNTI do 10 FUNTI PO SATU
Mi na osnovu baze podataka , londonske berze zapošljavanja,  u svakom trenutku imamo podatke o slobodnim radnim mestima  i dajemo konsultacij,  kako , najbolje i najefektnije možete da iskoristite Vašu šansu.Telefon za kontakt  063 107 0 962

You May Also Like

More From Author

14Comments

Add yours

+ Leave a Comment