Loading

wait a moment

DVA LICA JOVANA JEREMIĆA – KAD ŽIVOT OSETIŠ NA SOPSTVENOJ KOŽI

Tek što su popunjenje skupštinskoopštinske klupe u Bačkoj Topoli, počela je potražnja za lekom , protiv virusa, od koga pate osobe, koje uzimaju nedovoljnu količinu vlasti. Dosadašnji, budistički mir, u retorici Jovana Jeremića, koji predvodi, odbornike Opštinskog odbora, Socijalističke partije Srbije, prešao je u agresiju , sa ciljem zaštite „ljudskih gromada“, koje su donedavno bile vladajuće a sada su voljom naroda ili skupštinske većine prešle u opoziciju. Nema više upravnih odbora ili ostalih kombinacija koje mogu da nadomeste sve lične,poslovne a možda i idejne sporove. Sve, što je do juče bilo normalno, u medjustranačkim dogovaranjima , najedanput, postaje nenormalno, bar tako misli, dojučerašnja pozicija, sada kada je opozicija.

Optužio je Jeremić, Srpsku naprednu stranku i Savez vojvodjaskih Madjara, da su koalicionim dogovorom, podelili upravljanje javnim preduzećima, ustanovama . Pride, da žele da menjaju, upravne i nadzorne odbore, kako bi mogli uticati u zadržanim ostacima, njihovog, donedavnog učešća u vlasti.

Izveštači sa minulih post izbornih dogadjanja, sećaju se, da je upravo, iznervirani gospodin, učestvovao sa istim, političkim partnerima u vlasti,te da je upravo Jovan Jeremić, na bazi takvog, sada kudjenog , koalicionog dogovora, postao zamenik predsednika Skupštine opštine. Pristao je, tada, da uz redovnu platu, u preduzeću u kome radi, prima dodatak na platu od četrdesetak hiljada dinara i uz to pet hiljada odborničkog dodatka, za koji je državna revizorska komisija , kontrolom utvrdila, da mu nije pripadao.

Obrušio se Jeremić, na SNS-ovog predvodnika, Nemanju Simovića, i izvesnog Ištvana Manića iz SVM-a, da žele mesto u upravljačkim organima JP“Komgrad“, kako bi menjali radni ambijent u ovoj firmi.Kao da se ne seća da su sličnim političkim taktičnim radnjama, oni, promenili direktora u JP „Tržnica“ i na mesto direktora postavili svoj kadar. Po principu koalicionog dogovaranja, koje je predvodio Jeremić, dr Gruja Milošev je seo u fotelju Opštinskog veća a na mesto političkog savetnika predsednika opštine Stefan Lopušina i mnogo njih po komisijama Skuštine i upravnim i nadzornim odborima javnih preduzeća.

Sistem vrednosti, bezmalo sve doskora, stvorio je čitavu galeriju društvenih portreta, i to – i s lica i naličja, koji iste situacije, kada oni nisu u igri, tumače iz suprotnog smera. Koliko juče, hteli su , bar retorički , socijalisti – da naprave velike stvari, da sazidaju velike građevine, realizuju velike projekte i tako se upišu u istoriju opštine, kao pamćenja vredni gospodari . Od svega ništa, sem dimne bombe za zamagljivanje stvarnosti i Kalimerovog „nepravda“, „nepravda“, „nepravda“.

Nije trebalo dugo razmišljati, da bi se shvatila poruka, namrgođenog humaniste Bernarda Šoa da je „pravi život onaj sa dna jer ga možeš osetiti kroz kožu!” Naravno, uz dodatak – da ga i te kako možeš osetiti i na svojoj koži.

46 thoughts on “DVA LICA JOVANA JEREMIĆA – KAD ŽIVOT OSETIŠ NA SOPSTVENOJ KOŽI

 1. Pingback: site
 2. Pingback: video-2
 3. Pingback: sezons.store
 4. Pingback: psy-news.ru
 5. Pingback: 000-1
 6. Pingback: 3SoTS32
 7. Pingback: 3DGofO7
 8. Pingback: rftrip.ru
 9. Pingback: dolpsy.ru
 10. Pingback: kin0shki.ru
 11. Pingback: 3o9cpydyue4s8.ru
 12. Pingback: mb588.ru
 13. Pingback: newsukraine.ru
 14. Pingback: edu-design.ru
 15. Pingback: tftl.ru
 16. Pingback: brutv
 17. Pingback: site 2023
 18. Pingback: sitestats01
 19. Pingback: 1c789.ru
 20. Pingback: cttdu.ru
 21. Pingback: 1703
 22. Pingback: hdserial2023.ru
 23. Pingback: serialhd2023.ru
 24. Pingback: matchonline2022.ru
 25. Pingback: bit.ly/3OEzOZR
 26. Pingback: bit.ly/3gGFqGq
 27. Pingback: bit.ly/3ARFdXA
 28. Pingback: bit.ly/3ig2UT5
 29. Pingback: bit.ly/3GQNK0J
 30. Pingback: video
 31. Pingback: bep5w0Df
 32. Pingback: www
 33. Pingback: icf
 34. Pingback: rusnewsweek
 35. Pingback: uluro-ado
 36. Pingback: irannews.ru
 37. Pingback: klondayk2022
 38. Pingback: tqmFEB3B
 39. Pingback: mangalib
 40. Pingback: x
 41. Pingback: 9xflix
 42. Pingback: xnxx
 43. Pingback: 123movies

Leave a Reply