JEDNI NA FUNKCIJE DRUGI U ODBORNIČKE KLUPE

Estimated read time 1 min read

Mandati 41. odbornika u Skupštini opštine Bačka Topola, još uvek su personalno promenljiva kategorija. Naime, imenovanja na funkcije u skupštinske klupe dovode nove odbornike sa izbornih lista političkih partija. Na minuloj sednici SO , ovaj dom napustili su Zoltan Turuc, mašinski inženjer, Piroška Šipoš, službenica i Stevan Ančevski, elektrmonter.

Prema odredbama Zakona o lokalnim izborima , kada odborniku prestane mandat, pre isteka vremena , na koji je izabran, mandat se dodeljuje sledećem kandidatu sa izborne liste.

Danas su odborničku zakletvu položili Radovan Gardašević, profesor fizičkog vaspitanja , sa izborne liste Koalicija Aleksandar Vučić-Srbija pobedjuje, Tibor Bečkei, mlinar sa liste Savez vojvodjanskih Madjara-Demokratska stranka vojvodjanskih Madjara i Aleksandar Karabasil, advokat, sa izborne liste Saveza gradjana-Civil ali kao nezavisni odbornik jer su odbornici sa ove liste- Goran Šupić, Eva Skenderović i Dušan Uzelac, od danas pristupili odborničkoj grupi Srpske napredne stranke.

You May Also Like

More From Author

28Comments

Add yours

+ Leave a Comment