VELEMAJSTORI MALOG FUDBALA U BAČKOJ TOPOLI

Estimated read time 2 min read

Najveći i najmasovniji turnir u malom fudbalu na prostoru Bačke Topole, počeo je polovinom decembra prošle godine, u sali osnovne škole „Čaki Lajoš“ . Takmičenja su „na pola puta“ i do sada su ekipe u svim kategorijama, prema ocenama organizatora, pokazale , dobar fudbal.Učestvuje 38 ekipa , 18 seniorskih i 20 mladjih kategorija iz Bačke topole, Vrbasa, Subotice, Rogatice, Novog Orahova

Pripadam generaciji koja je rasla pokraj terena, ali i na njemu, dok su na turniru igrali tadašnji velikani bivše Jugoslavije. Imao sam i tu privilegiju da sa organizacijom „Čuvari dečijeg sporta“ budem i osvajač ovog turnira “. priseća se profesor Radovan Gardašević i dodaje:

Sam turnir je u Bačkoj Topoli, nešto više od malog fudbala, to je spektakl koji je pratio čitav region. Neretko smo na tribinama viđali porodice iz okolnih mesta, ali iz gradova okolnih gradova i sela. Bačka Topola je tokom mesec dana vrvela od omladine, i prelazak iz jedne u drugu godinu je bio ispunjen sadržajima koji su pratili turnir.  Na našem turniru ste mogli videti sva poznata lica sa ovih prostora, kako velikog, tako i malog fudbala, ali i ljude koji vole fudbal, tako da je to sve upakovano činilo svojevrstan brend našeg grada“, istakao je Gardašević.

Kotizacija za učešće po ekipi iznosi za seniore 8000 dinara, vetereane 5000, petliće, kadete i pionire po 3000 dinara.

„ Turnir su pomogli opština Bačka Topola i istoimena Mesna zajednica, kao generalni pokrovitelji a moram da se zahvalim svim ljudima iz Organizacionog odbora turnira , za njihov vredan trud i zalaganje dodaje Gardašević.

Organizatori pozivaju navijače i ljubitelje fudbala da se pojave u što većem broju, kako bi uživali u vele majstorijama  igrača malog fudbala.

You May Also Like

More From Author

574Comments

Add yours
  1. 469
    It is important to not take dapoxetine if you are allergic to it or to any of its ingredients. Individuals who experience symptoms of an allergic reaction, such as rash, itching, or difficulty breathing, should seek medical attention immediately.?

    SSRIs are a type of antidepressant that can also help to delay ejaculation by increasing serotonin levels in the brain.?

    Men who are taking medications for erectile dysfunction should not take Priligy at the same time.

+ Leave a Comment