“PRINC” TENISA ZABLISTAO U TOMISLAVCIMA

Estimated read time 2 min read

Zvaršena je izgradnja teniskih terena TK “Princ” u Tomislavcima, na domak Bačke Topole. Mnogo je radovanja medju domaćinima, što je deo velikog posla okočan i što je šljaka već isprobana. Milica Božanić, kaže,  “Biće novih Djoković, zahvaljujući terenima za beli sport”.

Mesna zajednica, je uložila 416.000,00 dinara i još oko 100.000,00 u materijalu.Prijatelj, Dejan Mileticki, je tu najviše pomogao, lično i sa prijateljima, tako da su za te pare, biti uradjena oba terena. Dosta toga je uradjeno volonterski. Mislim da bi retko ko mogao za tako malo para da uradi toliko.  Obezbedili smo  pare,za svlačionice, u ovoj godini. Najveća stavka, će biti nabavka balona za jedan teren, što će koštati, preko 2 miliona. Trenutno imamo oko 100 dece iz sela i okoline koji su se prijavili da bi trenirali kod nas.” kaže Mirko Spasojevič, predsednika saveta Mesne zajednice.

Obezbedili smo u selu licenciranog trenera koga će plaćati klub a deca će imati minimalne troškove, tako da će i najsiromašniji moći da treniraju…pa ko bude imao talenta i bude uporan imaće rezultata, odlučan je Spasojević.

Slobodanka Rac komentariše odlučnost meštana Tomislavaca  “Tako se voli svoje mesto, primer za sve, svaka vam čast”. Rečita je i Ružica Vlajić, “Mirko da te nema trebalo bi te izmisliti, . Svaka čast , primer si za sve”.

You May Also Like

More From Author

31Comments

Add yours

+ Leave a Comment