U SREDU TSC DOČEKUJE SINDJELIĆA U OČEKIVANJU TRI BODA

Estimated read time 2 min read
  • Najava derbi utakmice TSC Bačka Topola – FK Sinđelić
  • TSC Bačka Topola u 18. kolu Prve lige Srbija najavljuje veliku borbu

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u sredu, 28. marta, dočekuju Fudbalski klub Sinđelić, u 18. Kolu Prve lige Srbija, u kome nameravaju da pruže  jednu od najboljih partija u dosadašnjem toku takmičenja.

„Sinđelić je četvrti na tabeli, tačno su ispred nas, tako da nas očekuje pravi derbi. To je dobra ekipa, sa mladim, kvalitetnim igračima i mi moramo da pružimo odličnu igru i osvojimo tri nova  boda“ rekao je sportski direktor kluba Zoltan Sabo, i dodao kako se nada da će na utakmicu doći dosta navijača, bez obzira što je meč zbog snega odložen za radni dan.

„Pred nama je značajna utakmica, protekle nedelje smo vredno trenirali. Očekujemo agresivnu igru, ali momci su spremni da odgovore izazovu.  Priredićemo navijačima dobru utakmicu i zabeležiti nova tri boda“ – izjavio je na konferenciji za novinare šef stručnog štaba Predrag Rogan.

Svi igrači TSC su spremni i zdravi, dodaju u FK TSC, a jedan od najstandardnijih igrača ekipe, napadač Vladimir Silađi istakao  je kako je atmosfera među igračima na vrhunskom nivou, da vredno treniraju, idu ka boljim rezultatima i očekuju tri boda. Silađi je  pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu timu da ostvari dobar rezultat.

„Ovo će biti pravi derbi, Sinđelić je  mlada ekipu, dok mi važimo za jednu od iskusnijih ekipa. Odmerićemo snage i ja verujem da ako pružimo dobru partiju, rezultat neće izostati“- kazao je centralni odbrambeni igrač Vladimir Branković

U prošlom, 17. kolu, ekipa TSC je u gostima igrala nerešeno protiv Radničkog iz Pirota (2:2)

Utakmica TSC – Sinđelić igraće se u sredu 28. marta, od 15:30 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz na stadion će i ovog puta biti slobodan, a navijači koji budu želeli da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara uz nju će dobiti i poklon šolju sa obeležjima kluba.

You May Also Like

More From Author