Prva liga Srbije: TSC Bačka Topola dočekuje Novi Pazar

Estimated read time 2 min read

Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju na svom terenu dočekuju ekipu Novog Pazara, sa namerom da u 20. kolu Prve lige Srbija osvoje važne bodove za priključak vrhu tabele.

“Očekuje nas još jedan derbi Prve lige, ovoga puta sa veoma iskusnom i kvalitetnom ekipom Novog Pazara. Očekujem od mojih momaka maksimalno zalaganje, a kvalitet i znanje imamo. Igramo dobro i siguran sam da ćemo valorizovati dobre igre iz prethodnih utakmica i uknjižiti nova tri boda”, rekao je šef stručnog štaba Predrag Rogan.

Centralni odbrambeni igrač Nebojša Skopljak podsetio je da je Novi Pazar u dobroj seriji, ali je istakao da će ekipa TSC učiniti sve da ih zaustavi.

“Mi imamo samo jedan cilj i sve ćemo učiniti da ga ostvarimo, a to je da pobedimo”, rekao je Skopljak.

David Šinković, koji igra na poziciji centralnog veznog igrača, takođe je naveo da je tim spreman da pruži svoj maksimum i da ostvari pobedu u derbiju sa Novim Pazarom.

Svi igrači TSC su spremni i zdravi, dodaju u FK TSC.

U prošlom, 19. kolu, ekipa TSC je u gostima Proleteru u Novom Sadu igrala nerešeno 2:2, pa se TSC trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 29 bodova iz sedam pobeda, osam remija i četiri poraza.

Protivnik TSC u 20. kolu, ekipa Novog Pazara, je peta sa 30 bodova. U jesenjem delu sezone, TSC je u Novom Pazaru izgubio sa 2:0.

Utakmica TSC – Novi Pazar igraće se u nedelju od 15.30 na stadionu u Bačkoj Topoli.

You May Also Like

More From Author