RECEPT BOROVSKOG MANASTIRA ZA TOP IMUNITET

Estimated read time 3 min read

Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podelio je sa nama svoje iskustvo, do koga je došao na drugom kraju planete.

Reč je o čoveku koji je inženjer, i živi i radi u Moskvi već deset godina. Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u  Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. I naš izvor je odvojio vreme da poseti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savetima i receptima za zdrav život.

Nemojte prebrzo suditi, ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio. Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite. Spisak i recepti izgledaju ovako:

 

1) Soda bikarbona. Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kafenu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Ali, ovde se mora obratiti pažnja na to da je soda jestiva. Za početak nije loše krenuti sa manjom dozom, sa pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

2) Hidrogen peroksid 3%. Tri do pet kapi ove supstance treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutru.

3) Zeleni čaj. Jednu šolju ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

4) Beli luk. Iako ga mnogi ne vole i izbegavaju da ga jedu zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni Penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba iseckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. Kako bi se izbegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umešati i u čašu jogurta ili kiselog mleka. Probali smo ovaj recept sa jogurtom, i tako konzumiran zaista ne ostavlja neprijatan miris za sobom. Rusi praktikuju da ga umešaju u jednu čašu vode i popiju, ali nama ta ideja nije zvučala naročito primamljivo.

Budući da je čovek od nauke, naš izvor je sve ovo prihvatio sa određenom dozom skepse, i odlučio je da se malo pozabavi naučnim gledištima. Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora pionira ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu… I, što je najvažnije ovde, koji je razvio svoj sistem lečenja hidrogenom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u Svemir, i da tamo nema lekara, morao se postarati za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, naš izvor je ostao zapanjem kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski lekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su delotvorni, čime je sebi navukao na vrat gnev farmako – mafije.

Istražili smo specifikaciju nekih flaširanih voda koje se mogu naći na našem tržištu. Iznećemo samo parametar pH vrednosti:

Voda Voda: 7,22

Aqua Viva: 7,4

Vlasinska Rosa: 7

Prolom Voda: 8,8

You May Also Like

More From Author