POČELA SEZONA GREJANJA, JOŠ UVEK IMA KVAROVA NA SISTEMIMA

Estimated read time 1 min read
Nova grejna sezona u BAČKOJ TOPOLI zvanično  JE počela u ponedeljak, 15. oktobra, ali to ne znači da će radijatori u  domovima biti topli tokom celog dana. Na toplotu grejnih tela uticaće temperatura spoljašnjeg vazduha, koja će “ohladiti” radijatore ako bude premašila 15 stepeni celzijusa.
– Prema odluci o snabdevanju toplotnom energijom, isporuka može da se prekine u slučajevima povoljne temperature spoljašnjeg vazduha .- Isporuka toplotne energije započinje kada je temperatura spoljašnjeg vazduha 12 stepeni celzijusa ili niža, a prekid u isporuci ne može biti kraći od četiri sata.
Ipak, meteorolozi su najavili sunčano i toplo vreme, sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 22 stepena, pa jesa ovakvim prognozama moguće da će radijatori u BAČKOTOPOLSKIM stanovima biti topli samo u jutarnjim ili, eventualno, večernjim satima.
 Zbog neotklonjenih kvarova na sistemu, od strane stanara i upravnika zgrade, snabdevanje topolotnom energijom nije u funkciji u zgradama 1. maja 18 i Vidovdanskoj 6/II. Kada se otklone, sistem će biti pušten u rad.

You May Also Like

More From Author