ČIKAGO FAJER-NIKOLIĆ – USKORO U TOPOLI NOVI CENTRALNI STADION SPORTSKE AKADEMIJE

Estimated read time 2 min read

 

  • Nemanja Nikolić, fudbaler Čikago fajera: U Akademiji FK TSC uslovi na vrhunskom svetskom nivou

 

BAČKA TOPOLA – Fudbaler Čikago fajera Nemanja Nikolić posetio je danas Fudbalski klub TSC i Akademiju TSC u Bačkoj Topola i tom prilikom ocenio da su uslovi u kojima rade profesionalni fudbaleri, ali i mladi polaznici Akademije, na vrhunskom nivou.

„Bio sam u poseti i pre godinu dana i video sam početak radova. Znao sam da će ovde biti odlični uslovi za fudbal, ali sada sam zaista oduševljen. Na sve se mislilo, sve je precizno isplanirano i srećan sam što je u mojoj Bačkoj, odakle potičem, nikao ovakav sportski objekat“, rekao je Nikolić prilikom posete.

Nikolić je sa predsednikom FK TSC i generalnim direktorom, Janošem Žemberijem i Sabolčem Palađijem, obišao glavnu zgradu Akademije, u kojoj su smeštene svlačionice, sobe za masažu, saune, kupatila, sobe za merenje opterećenja igrača, teretana, kao i smeštajni kapaciteti za polaznike Akademije. Odmah uz zgradu Akademije su i pomoćni tereni, na kojima treniraju mladi fudbaleri.

„Uskoro će u Bačkoj Topoli biti izgrađen i novi centralni teren Akademije, što će sigurno mnogo značiti za razvoj fudbala u ovom kraju, ali ne samo fudbala, već mnogih sportova. Imamo talentovanu decu, a sada će oni imati i uslove kakve zaslužuju i ja verujem da će među njima biti onih koji će konkurisati za najjače timove u Srbiji, ali i u celoj Evropi i svetu“, rekao je Nikolić, koji je donedavno bio reprezentativac Mađarske.

Nemanja Nikolić rođen je 1987. godine u Senti, a u karijeri je posle početka u FK Senta, igrao za nekoliko mađarskih klubova, kao i za Legiju iz Varšave. Od prošle godine je igrač Čikago fajera. Za mađarsku reprezentaciju igrao je od 2013. do ove godine.

„Nemanja je veliki prijatelj TSC i nama je veliko zadovoljstvo da mu pokažemo šta smo uradili u Bačkoj Topoli, u njegovom komšiluku. Verujemo i da ćemo imati tu sreću da u budućnosti iz naše Akademije izniknu sjajni igrači i ljudi kakav je Nemanja Nikolić“, rekao je generalni direktor FK TSC Sabolč Palađi.

You May Also Like

More From Author