JUVENTUS IZ TORINA KAMPUJE U BAČKOJ TOPOLI

Estimated read time 2 min read
-Fudbalski klub “Juventus” od 24. do 29. juna u Bačkoj Topoli organizovaće kamp za dečake i devojčice od 6 do 17 godina. Rad u kampu biće sproveden po sistemu i programu “Juventusovog” načina treniranja. Sve kampove će voditi zvanični “Juventusovi” treneri iz Italije, koji će doći da sprovedu njihov program u našoj zemlji.
 Reč je o jednom od najboljih klubova u Evropi i svetu, koji je 35 puta bio prvak italijanskog šampionata, uz 12 titula Kupa Italije, kao i 2 titule Lige šampiona i 3 titule Lige Evrope.

Slavni klub ima prepoznatljivu školu fudbala sa vizijom stvaranja igrača kombinovanjem tehničkih aspekata treninga sa mentalnim, a sve uz razvoj emocionalne zrelosti i dobrih međuljudskih odnosa.

Sve te elemente italijanski stručnjaci pokušaće da prenesu na dečake i devojčice koju budu učestvovali u radu kampa u Bačkoj Topoli, kaže organizator kampa Dragan Barjaktarević.

“Reč je o zvaničnom kampu “Juventusa” koji se u Srbiji održava od prošle godine, a ove godine grad domaćin će biti Bačka Topola od 24. do 29. juna”, objašnjava Barjaktarević i dodaje da će treninge u kampu voditi 4 trenera iz Akademije “Juventus” iz Torina uz 4 pomoćnika iz naše zemlje, te da je želja da deca uvide da je prvo potrebno postati dobar čovek, a zatim i dobar igrač.

On ističe da su uslovi u Bačkoj Topoli i akademiji FK TSC među najboljim u našoj zemlji, te da će najbolji polaznik kampa biti nagrađen sa dodatnih 5 dana usavršavanja u Italiji.

“Svi prijavljeni dobijaju originalni dres, šorc i fudbalsku loptu, kao i sertifikat kojim se potvrđuje učešće u kampu, a obezbeđen je i medicinski nadzor”, kaže Barjaktarević.

Na kamp se mogu prijaviti svi dečaci i devojčice koji ispunjavaju uslove, a ukoliko ih posluži sreća, neke od njih gledaćemo na Evropskoj fudbalskoj sceni.

You May Also Like

More From Author