JUVENTUSOV TRENING NA TERENIMA TSC-a


Veoma smo uzbuđeni i ponosni što će zvanični Juventus kamp posetiti Srbiju po treći put u 2019. godini i preneti deo metodologije treninga fudbalskog kluba Juventus , koji se smatra za jedan od sigurno najvećih i najuspešnijih fudbalskih klubova na svetu.
U 2019. godini,  Juventusov fudbalski kamp biće organizovan u Bačkoj Topoli, u fudbalskom centru akademije TSC, po sistemu i programu Juventusovog načina treniranja. Svi kampovi će biti vođeni od strane zvaničnih Juventusovih trenera iz Italije, koji će doći u Srbiju da sprovedu Juventusove programe širom Srbije.

Sto dvadeset polaznika Juventus kampa fudbala u Bačkoj Topoli pod budnim okom sedam trenera iz Italije, Maroka, klubova Srbije i bačkotopolskog TSC, od ponedeljka 24. juna uči veštine najpopularnijeg sporta na planeti i uživaju u svakom trenutku. 
Šta mislimo kada kažemo na “Juventusov Način”? Prateći našu filozofiju, cilj nam je da razvijamo fudbalere kroz viziju koja kombinuje tehničke aspekte sa mentalnim, emocionalnim i međuljudskim osobinama. Naša metodologija može se sumirati u pet tačaka:

vredan rad dece, budućih šampiona

Diktirajte postupak, držite  posed lopte i ostanite mirni. Fokus na individulanu incijativu i timski težak rad.
Usavršavanje kroz dinamične vežbe, koje imaju za cilj savladavanje svake tehničke veštine. Razvoj svakog pojedinačnog igrača stavlja se u srce svake vežbe.
Prolaženje kroz nekolicinu detaljnih situacija u pojedinačnom i timskom meču, koji će se menjati tokom nedelje.
Obuka pojedinca da donosi efektivne odluke u toku utakmice. Razvijanje brzine razmišljanja, kako bi se prilagodili promenljivim taktičkim i tehničkim scenarijima.
Promovisanje identiteta koji podstiče vrednost žrtvovanja, hrabrosti i timskog rada, koji se primenjuje kako na terenu tako i van njega.

disciplina treninga


 Mališani uzrasta od 6 i polaznici uzrasta do 17 godina, tokom pet dana rada kampa treniraju na svim raspoloživim terenima Akademije, počinju himnom Juventusa, a najbolji pojedinac biće nagrađen sa dodatnih pet za usavršavanje u Italiji. Ljubaznošću domaćina, kvalitetom terena i opštim utiskom Akademije fudbala, prijatno je iznenađen trener golmana u FK Vojvodina Zoltan Dognar koji će dati sve od sebe da mladićima prenese znanje i iskustvo stečeno tokom duge i uspešne karijere. Organizator kampa u Bačkoj Topoli Vladimir Barjaktarević veoma je zadovoljan kako se treninzi odvijaju i navodi da je već izvesno da će poneti epitet kvalitetnog sportskog događaja kod nas i u regionu.

You May Also Like

More From Author