POMOĆNIK MINISTRA POLJOPRIVREDE ALEKSANDAR BOGIĆEVIĆ, U BAČKOJ TOPOLI

U sklopu radne posete, , Ministarstva poljoprivrede poljoprivrednim savetodavnim savetodavnim i stručnim službama Srbije, kao i lokalnim samoupravama pri kojima službe gravitiraju, pomoćnik ministra Aleksandar Bogićević, boravio je u Bačkoj Topoli.

Bačka Topola je jedan od boljih primera ulaganja u razvoj ove važne privredne grane – rekao je pomoćnik Bogićević. Budžetska sredstva za ove namene su značajna i kroje se prema potrebama. Veoma bitno za ovo područje je i rad poljoprivredne škole i fakulteta.

Prisustvovao je prijemu u kabinetu kod gradonačelnika Gabora Kišlindera i predsednika Skupštine Saše Srdića i nakon toga sastanku sa predstavnicimazadruga, poljoprivrednim proizvođačima i predstavnicima gradske vlasti.

Direktnom komunikacijom na terenu, upoznajemo se sa problemima koji muče proizvodjače, a takodje, stičemo i uvid o kvalitetu proizvodnje, istakao je pomoćnik ministra za poljoprivredu Aleksandar Bogićević, dodajući, da  samo dobrom saradnjom Ministrstva i Poljoprivrednih službi, a samim tim i lokalnih samouprava, jedino je moguć boljitak i unapredjenje, uslova , ne samo za poljoprivrednu proizvodnju, već i, uopšte, života .

You May Also Like

More From Author