MALI FUDBAL- TRIJUMF EKIPE MY CAFFE, BODONJI NAJBOLJI IGRAČ

fudbalsko nadmudrivanje

Finalnim mečom između ekipe MY CAFFE i MOJA BAČKA TOPOLA spuštena je zavesa, na novo izdanje, tradicionalnog turnira “TOPOLA 2019” u malom fudbalu. Ovogodišnji prvak je ekipa MY CAFFE , drugoplasirana ekipa je moja bačka topola NAKON FINALNOG REZULTATA 2-1.
Utakmica za treće mesto završena je pobedom ekipe ZDS OFFICE nad ekipom KAFANA ĆOŠAK rezultatom 7 : 6. 
Najbolji strelac turnira je Stevo Kopanja – Moja Bačka Topola, najbolji golman je Milan Sekulić iz iste ekipe, dok je priznanje najboljeg igrača poneo Boris Bodonji iz tima MY Caffe.


Na svečanosti završetka turnira, na terenu malih pored Gimnazije “Dositej Obradović” je, uz čestitke i najbolje želje osvajačima medalja i pehara, Nemanja Simović, iz Organizacionog odbora turnira “Topola 2019”, pred brojnim uglednim gostima, sportskim radnicima, članovima porodica sportista,  istakao da su ovi sportisti učinili pobednicima i sve nas jer su pokazali kako sport na jednom mestu može da združi i ujedini. On je podsetio da je dužnost, svih koji brinu o sportu  da odaju priznanje onima koji su to zaslužili, i da će bezrezervno podrška na putu daljih uspeha ovih sportista biti nastavljena.

U revijalnom delu programa nastupili su petlići TSC i Spartaka. Pobedom sa 4 : 3, bolji su bili bačkotopolčani. 

You May Also Like

More From Author