2,2 MILIONA POKRAJINA I OPŠTINA ZA TEREN U NJEGOŠEVU, USKORO ZAJEDNO GRADE TERETANU NA OTVORENOM

Pokrajinski sekretar za omladinu i sport Vladimir Batez otvorio je u Njegoševu kraj Bačke Topole rekonstruisani teren za košarku i mali fudbal. Sekretarijat za sport i ova opština uložili su zajednički dva zapeta dva miliona dinara u njegovu rekonstrukciju.

Novi košarkaški i teren za mali fudbal, odnosno rukomet. Novi sportski rekviziti – koševi, golovi za sportiste i rekreativce, kao i tribine za gledaoce u Njegoševu. Ali i nove lopte.

Još jedan u nizu objekata rekonstruisanih putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport Vojvodine koji je vredan ukupno šesdeset i šest miliona dinara.

“Ono što Sekretarijat za sport i omladinu nastavlja da radi je da preko konkursa za sanaciju, adaptaciju, izgradnju i opremanje sportskih objekata ove godine ulaže šesdeset i šest miliona dinara i da nastavljamo sa obilaskom cele Vojvodine. Ciljna grupa su revitalizacija školskih sportskih terena, pogotovo u mestima gde ne postoje fiskulturne dvorane i, naravno, javni sportski tereni koje mogu da koriste svi – od dece, preko takmičara, do rekreativaca”, rekao je Batez.

Rekonstrukcija je vredna dva zapeta dva miliona dinara, od čega je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno jedan zapeta sedam miliona. Sekretarijat je u saradnji sa opštinom ranije rekonstruisao dva sportska terena u samoj Bačkoj Topoli.

“U narednom periodu ćemo takođe zajedno raditi jedan projekat. To je teretana na otvorenom u Bačkoj Topoli. To je još jedan projekat koji sledi. Projektna dokumentacije je u izradi. Ovo je još jedan od uspešnih projekata koje smo zajedno završili i nadam se dobroj saradnji i u budućnosti”, rekao je član Opštinskog veća Bačke Topole, zadužen za sport i omladinu Ognjen Despotović, za TRV

Opština planira sprovođenje ankete, tako da će lokaciju buduće teretane na otvorenom odrediti sami građani Bačke Topole.

You May Also Like

More From Author