BAČKA TOPOLA U KOJOJ ĆE NAŠA DECA ŽELETI DA ŽIVE

TIM KOJI JE OBEĆAO DA ĆE ZAVRŠITI SVE ZAPOČETE INVESTICIJE

Srpska napredna stranka predstavila je program za Bačku Topolu i kandidate za odbornike u Skupštiniopštine Bačka Topola, sa liste “Aleksandar Vučić – !”Za našu decu”
Prvi na izbornoj listi, Saša Srdić, pozvao je Bačkotopolčanke i Bačkotopolčane da 21 juna, izađu na izbore i glasaju za tu listu koja će realizovati sve postavljene ciljeve kako bi opština bila “još lepša i bolja”.

Predsednik skupštine opštine Saša Srdić

“Mi ćemo se truditi da realizujemo one ciljeve koje smo postavili. Dajem ličnu i reč u ime celog tima da ćemo raditi transparentno, iskreno i posvećeno da dostignemo ciljeve koje želimo, a to je Bačka Topola – sa svim završenim investicijama, koje su započeli drugi a nisu ih doveli do kraja i naravno svim končanim investicijama koje su bile naša inicijativa. Bačku Topolu u kojoj će naša deca želeti da ostanu da žive”, kazao jeSrdić.

DrugI na listi Armin Farkaš kazao je da Bačka Topola mora biti iznad politike, iznad svakodnevnog i iznad standardnog”.

Armin Farkaš, član opštinskog veća

“Nadam se da ćemo tokom ove kampanje moći da se ponašamo prema osnovnim principima kulture i demokratjije, razmenjujući konkretne planove, zdrave i dobre ideje za budućnost naše opštine”, izjavio je drugi na listi Armin Farkaš
Bačkotopolski naprednjaci poručuju da se imaju strategija razvoja opštine, koja se odnosi na poboljšanje uslova života svih stanovnika , a predviđa brojne projekte u oblasti infrastrukture,poljoprivrede ,  zdravstva, obrazovanja, kulture i sporta.

Od danas do predizborne ćutnje  18. juna, aktivisti Srpske napredne stranke na više lokacija u Gradu i u više sela,imaće štandove, na kojima će sugradjani dobiti važne informacije o programu stranke i razvojuBačke Topole i okoline.

-Nas u ovoj predizbornoj kampanji gradjanima preporučuju rezultati našeg dosadašnjeg mandata, izjavio je predsednik Skupštine opštine i nosilac bačkotopolske liste SNS-a Saša Srdić i dodao

Obilazak radova na prečistaču

O rezultatima koji kandiduju SNS za naredni mandat uBačkoj Topoli, po rečima Srdića, je razvoj privrede i smanjnje broja nezaposlenih

Kako je naveo Srdić, u narednom periodu članovi predsedništva lokalnog odbora obićiće sela i prezentovati dosadašnje rezultate u infrastrukturnom razvoju i grada i sela.
“Izborili smo se koronom, a iz takve krize koju smo imali izlazimo sa netaknutom ekonomijom. Bačka Topola 21. juna izlazi sa jasnom strategijom za poboljšanje životnog standarda građana. Nadamo se da ćemo sve zacrtano ispuniti do 2024. godine, spremljen je jasan plan razvoja opštine u naredne četiri godine. Država je spremna da pomogne i uloži u Bačku Topolu i to je veoma važno – istakao je Srdić i dodao: 
-Veoma važan projekat je prečistač vode , koji se realizuje u zajedničkoj akciji opštine i pokrajine vredan oko 600 miliona dinara, uradiće se finalizacija Doma učenika poljoprivredne škole, okončaće se radovi na “Venusu”, završiće se hotel u centru grada a u razvoju je i industriska zona. Radiće se na rekonstrukciji i izgradnji lokalnih puteva. Ovakvi projekti su neophodni kako bi što više investitora došlo u Bačku Topolu.” istakao je prvi na listi SNS-a Saša Srdić

You May Also Like

More From Author