VUKOVE DIPLOME ZA 52 NAJBOLJA OSNOVCA I SREDNJOŠKOLCA

U organizaciji Kabineta predsednika opštine Bačka Topola Adrijana Satmarija, nosioci Vukove diplome,njih 52 iz osnovnih i srednjih škola, primili su diplome i nagrade za postignuti uspeh. Predsednik opštine,Adrijan Satmari je najboljim učenicima, “vukovcima”, u prisustvu predstavnika Lokalne samouprave uručio zaslužene nagrade, Vukovu diplomu.

“Vas 52 ste postigli izvanredne rezultate zahvaljujući vašem talentu i upornom radu. Drago mi je što smo mogli obezbediti mogućnost da se pripremite na izazove koji su pred vama .Vaši rezultati pokazuju da ste iskoristili priliku da učite, i sa puno znanja ste se pripremili za budućnost koju ste izabrali.”-rwkao je Adrijan Satmari.

Na listi onih koje je lokalna samouprava darovala zahvalnicama i knjgama, ove godine je bilo 42 osnovca i 10 srednjoškolaca . Lokalna samouprava počela i pripreme za novu školsku godinu. Predsednik Satamari je rekao da su ove nedelje održani sastanci sa direktorima svih škola
, škole su se pripremile za nastavu a opština će, kako je rekao finansirati nabavku sredstava za čišćenje ,maski, toplomera…

Uručivši diplome i nagrade, predsednik Opštine je čestitao vrednim osmacima i srednjoškolcima ipoželeo da sa istim tempom i istim uspehom nastave dalje školovanje i da se, po završetku studija, vrate u opštinu.

You May Also Like

More From Author