NIJE BITNO KO ĆE SEĆI VRPCU VEĆ DA PROJEKTI SLUŽE GRADJANIMA

Politički konsenzus je, da će obe partije na vlasti, SVM i SNS ubuduće tražiti partnere za ideju, a ne za većinu, izbegavajući, stalnu političku kombinatoriku, matematiku, o prekompoziciji, prihvatljivim ili manje prirodnim koalicijama, i stoga učvršćuju konsenzus oko najznačajnijih pitanja koja tište Bačkotopolčane.

predsednik Skupštine opštine Saša Srdić

Srpska nam predna stranka traži od svih odbornika u Skupštini opštine pronalaženje konsenzusa sa Savezom vojvodjanskih Madjara i podršku za rešenje svih velikih projekata – smanjenje nezaposlenosti, uređenje grada, okolnih sela, izjavio je predsednik Skupštine opštine Saša Srdić. Ističe da  bez obzira na to ko je predlagač, kojoj stranci pripadamo, podržava se sve što je važno za bolji život građana te da živimo u međusobnoj toleranciji i poštovanju i to se ogleda na svakom koraku.

Politički konsenzus je, da će obe partije na vlasti, ubuduće tražiti partnere za ideju, a ne za većinu, izbegavajući, stalnu političku kombinatoriku, matematiku, o prekompoziciji, prihvatljivim ili manje prirodnim koalicijama, i stoga učvršćuju konsenzus oko najznačajnijih pitanja koja tište Bačkotopolčane.

Kosnenzus oko svih važnih projekata

Tako se trenutno grade bazeni u Bajši i Staroj Moravici, kulturni dom u Novom Orahovu, Tomislavci su dobili teniski teren kakvim može da se ponosi i neki veliki grad, u Njegoševu je rekonstruisan sportski teren, obnavljaju se seoske ambulante i vrtići, planira se obnova terena u Karađorđevu..Tu su, već više puta pominjani Dom učenika, bazeni u centralnom parku bačke topole i hotel u centru grada, koji je nedavno pokriven i spašen od daljeg propadanja, prečistač otpadnih voda. Za realizaciju još nezavršenih projekata, SNS traži podršku svih odbornika i to kao predstavnika građana u lokalnom parlamentu, a ne političkih partija, jer je po Srdićevim rečima u slučaju navedenih projekata „stranačka pripadnost nije bitna.-

Želimo da zadržimo ljude i u opštini i na selima. Kao lokalna samouprava ne možemo da otvaramo radna mesta, ali možemo da pripremimo dobar privredni ambijent, dobre uslove za privlačenje investicija i zapošljavanje ljudi – dodaje naš sagovornik.

Građane ne zanima ime, sigurno, ni partijska pripadnost onog koji će projekte završiti. Njih interesuje da, recimo prečistač i problem, sa otpadnim vodama, bude završen, zanimaju ih radna mesta, a ne toliko ko će seći vrpcu – zaključuje Srdić.

You May Also Like

More From Author