RAJKOVIĆ NOVO POJAČANJE TSC-a- , BOGATO ISKUSTVO NAJAČIH EVROPSKIH LIGA

FK TSC: Veliko zadovoljstvo zbog dolaska Rajkovića

Raković: Želim da doprinesem napretku TSC-a

BAČKA TOPOLA – Novi igrač FK TSC, štoper Slobodan Rajković izjavio je da je odluku o dolasku u Bačku Topolu doneo brzo, posle kratkih pregovora, u želji da doprinese rezultatima kluba, ali i da pomogne mladim igračima, prenoseći im svoje bogato iskustvo iz velikih takmičenja i najjačih evropskih liga.

„Sigurno je da sam stekao dosta iskustva igrajući u inostranstvu. Pokušaću da to prenesem na mlade igrače, što na terenu, što van terena“, rekao je Rajković, koji je u TSC došao kao slobodan igrač, potpisavši ugovor do kraja sezone 2022/23.

Rajković je pohvalio TSC, istakavši da je to ambiciozan klub, koji donosi nešto novo u srpski fudbal, zbog čega se nije dvoumio oko dolaska.

Prema njegovim rečima, posebno mu je drago što mu je trener u klubu Mladen Krstajić, koji je igrao na istoj poziciji kao on danas, i koji mu je bio jedan od uzora. „I sada, sa 32 godine sigurno mogu da naučim nešto novo od njega. Verujem da svi mi zajedničim radom, i mlađi i straiji igrači, možemo da napredujemo i da beležimo dobre rezultate“, kazao je Slobodan Rajković.

Sportirektor TSC-a Mirko Jovanović rekao je da je klub izuzetno zadovoljan što se timu iz Bačke Topole pridružuje Rajković, izuzetno iskusan i kvalitetan štoper. „Naš klub je jako puno dobio njegovim dolaskom. Pored igračkih kvaliteta, sigurno i personalno, jer samom njegovom pojavom na terenu, na treninzima u svlačionici, on će doprineti razvoju igrača“, kazao je Jovanović.

On je izrazio uverenje da će i Rajkoviću prijati poravak u Bačkoj Topoli, da će zajedno provesti duže vreme i da će beležiti dobre rezultate.

TSC se trenutno, posle sedam kola u Superligi Srbije, nalazi na drugom mestu tabele sa 16 bodova iz pet pobeda i jednog remija, uz jedan poraz. ski d

You May Also Like

More From Author