TEŽAK MEČ IPAK OČEKUJEMO POBEDU

  • TSC gostuje ekipi Voždovca 
  • Zaslužujemo mesto u vrhu tabele

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u nedelju 31. oktobra od 17h gostuju ekipi beogradskog Voždovca u 15. kolu Superlige uz obećanje da će pružiti standardno dobru igru i tako pokušati da zabeleže novu pobedu.

Šef stručnog štaba Mirko Jovanović istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi, koja igra dobar fudbal i koja je na tabeli odmah do TSC-a, sa istim brojem osvojenih bodova.

„I ovaj meč će, kao i svaki drugi, biti težak i zahtevan. Mesto koje Voždovac zauzima na tabeli potvrđuje njihov kvalitet. Naravno, ja sam optimista, pogotovu posle utakmice u Kupu protiv Zlatibora koju smo više nego zadovoljavajuće odigrali. Mi uvek idemo na pobedu i ništa drugo nas ne zanima, a za to je potrebno da damo sto odsto naših resursa. Od igrača očekujem da maksimalno angažovano i motivisano izađu na teren i da od prvog minuta daju sve od sebe“, rekao je Jovanović. 

Uz konstataciju da je ekipa dobro igrala i protiv Partizana i u Kup utakmici, Jovanović je dodao: “Samo sa takvim igrama i angažovanjem će do izražaja doći kvalitet naših igrača koji je neosporan, i samo tako ćemo dokazati da zaslužujemo to što smo u vrhu tabele“.     

Vezni igrač Dejan Milićević je pohvalio igru Voždovca, ali je istakao da će TSC igrati veoma motivisano.

„Tabela sve govori, ekipa Voždovca je kao i naša u vrhu tabele. Protiv njih smo uvek imali zanimljive mečeve u kojima smo se borili za bodove i verujem da će tako biti i u nedelju. Mi smo bili u maloj rezultatskoj krizi, izgubili smo tri uzastopne utakmice, iako smo igrali dobro. Nedostajala nam je realizacija, a verovatno i malo sreće. Nadam se da ćemo u predstojećem duelu to popraviti i ostvariti pobedu“, kazao je Milićević.   

TSC  trenutno zauzima 4. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 20 bodova iz 6 pobeda, 2 remija i 5 poraza.  Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac je 6. na tabeli sa istim brojem osvojenih bodova. 

Utakmica 15. kola Ling Long Superlige Voždovac-TSC se igra u nedelju 31.10. 2021. u Beogradu od 17.00, a prenos je obezbeđen na kanalu Arena 4.

You May Also Like

More From Author