NAPREDNJACI PODRŽALI VUČIĆA

BAČKOTOPOLSKI odbor Srpske napredne stranke je jednoglasno odlučio da predloži Aleksandra Vučića za predsednika stranke na predstojećoj sednici stranačke Skupštine

OPŠTINSKI odbor, sa svim mesnim odborima, pružio je jasnu i nedvosmislenu podršku Vučiću da nastavi borbu za jaku i stabilnu Srbiju, navodi se u saopštenju.

Ističe se da bezrezervnu i apsolutnu podršku bačkotopolski naprednjaci pružaju politici koju predstavlja Vučić, politici mira i stabilnosti koja razvija i gradi Srbiju, a prepoznaje je i podržava i većina građana Srbije.

Odluka je doneta, naveo je poverenik Saša Srdić, u skladu sa Statutom SNS-a i dostavljena je Izvršnom odboru stranke, i dodao.

“Naprednjaci , smatraju da je potrebno pružiti snažnu podršku programskom kursu aktuelnog lidera SNS-a Aleksandra Vučića, kao i reformama koje sprovodi sa mesta predsednika Srbije.”

“Vučićeva politika ekonomskog snaženja i jačanja međunarodnog kredibiliteta Srbije je jedina garancija trajnog prisustva i uticaja naše države , opstanka i napretka Srbije”, navodi se u zajedničkom saopštenju svih mesnihodbora SNS-a Bačke Topole.

“Želimo lidera koji u sebi objedinjuje energičnost, mudrost, odlučnost, progresivnost i patriotizam i zato smatramo da Vučić treba da ostane na kormilu SNS-a i Srbije”, navodi se u saopštenju.

You May Also Like

More From Author