ZA LJUDE, OZBILJNE POLITIKE, KAMPANJA NIKAD NE PRESTAJE

 Na proleće naredne godine nas očekuju izbori, redovni predsednički izbori nakon pet godina prvog predsedničkog mandata Aleksandra Vučića. Poverenik SNS-a i predsednik Skupštine opštine Bačka Topola Saša Srdić  izjavio je danas da kampanja za redovne izbore naredne godine,predsedničke u Srbiji „jeste u toku kao i u celoj zemlji tako i u Bačkoj Topoli, i da će svakako biti intenzivnija kako se izbori budu približavali“.

Poverenik SNS-a Saša Srdić

Srdić je za BT Public News izjavio da su ljudi koji se ozbiljno bave politikom „neprestano u kampanji“, kao i da najverovatnije u isto vreme 2022. godine biti održani i vanredni parlamentarni izbori. 

“Vlast i opozicija “odmeriće snage” na biralištima za nešto više od 5 meseci, a koja stranka će sa kojom u koaliciji nastupiti, ko samostalno, a ko u “nekoliko kolona”za sada je još rano govoriti. Ipak, sudeći po dosadašnjim izjavama sa obe strane, jasno je da nas čeka uzbudljivi period na političkoj sceni Srbije. Bitno je da je stranka, koju većinski vodi državu, spremna da donese odluku da kandiduje ljude koji su u stanju da pobede.Prema opredeljenju SNS-a uz snažnu podršku našeg opštinskog odbora neprikosnoven je Aleksandar Vučić.- veli Srdić

Aktivisti SNS-a podržavaju porodice, koji su u potrebi pomoći, u ovim turbulentnim vremenima tako što se stara o zadovoljenju potreba najugroženijih porodica, prključujući se široj akciji u Srbiji .

“Neki su skloni da kažu da mi pomoć činimo u okviru kampanje ali svakome ko želi pošteno da sagleda jasno je da je to samo nastavak kontinuiteta brige o našim sugradjanima od penzionera do zaposlenih. Pružamo podršku svim našim porodicama, naročito onim najugroženijim, uz pomoć naših partnera, u vidu socijalne solidarnosti i prava na mirno društvo. Porodica je osnovni stub razvoja društva, ali danas se suočava sa velikim izazovima, naročito u kontekstu posledica pandemije COVID-19. Zaštita i primarnih i sekundarnih porodica ostaje naš prioritet, uz poštovanje svih sloboda svakog pojedinca, jer je porodica ostala oaza radosti, sreće, naše sklonište i mesto iz kojeg crpimo energiju za sve naše životne poduhvate“– kaže poverenik SNS-a Armin Farkaš

Poverenik SNS-a Armin Farkaš

Farkaš objašjava da je u ovim teškim vremenima porodica odredjena kao prioritet, jer se mnoge porodice suočavaju sa poteškoćama tokom pandemije korona virusa. Dodaje da je ovo i vreme jedinstva, vreme da svi budemo solidarni, da pomognemo porodicama i deci tako što ćemo im pružiti podršku koja im je potrebna da se izbore sa posledicama pandemije COVID-19. Zahvaljuje brojnim donatorima, njihovom finansijskom doprinosu .

You May Also Like

More From Author