FUDBALSKO LUDILO U BAČKOTOPOLSKOJ ARENI, PRAVA BITKA, MNOGO ŠANSI I GOLOVA. ZVEZDA IPAK TRIMFOVALA

Sjajan meč! Mnogo želje, mnogo borbe na terenu. To je ono što svi žele da vide na superligaškim terenima, i ovo je upravo ono što ljude vodi na tribine. Prava bitka, otvorena, sa mnogo šansi.

TSC: Filipović – Stojković, Varga, Pinto, Petrović – Tomanović – Stanojev, Banjac, Đakovac, Stanojlović – Vukić. KLUPA: Jorgić, Ćalušić, Milićević, Krsmanović, Antonić, Santrač, Stojiljković, Rajković, Petković, Ratkov, Bočkaj. TRENER: Žarko Lazetić

CRVENA ZVEZDA: Popović – Eraković, Dragović, Pankov, Rodić – Kanga, Petrović, Ivanić, Katai, Vukanović – Pavkov. KLUPA: Gordić, Degenek, Krstičić, Falko, Stanić, Nikolić, Živković, Ben, Srnić. TRENER: Dejan Stanković.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je da se raduje ovoj utakmici, jer je Crvena zvezda jedan od najboljih timova sa ovih prostora.

Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da ugrozimo Zvezdu, ozbiljan su protivnik sa individualcima koji u svakom trenutku mogu da reše meč, ali nećemo se predati unapred. Uz dobar pristup kakav imamo na treninzima i kakav smo imali na utakmicama koje sam sa klubom do sada odigrao pokušaćemo da dođemo do našeg cilja, a to su dobra igra i dobar rezultat“, dodao je Lazetić.

Cilj nam je da donesemo tri boda. Za nas je ovo mini-finale, probaćemo da pobedom završimo godinu. Prvenstvo je dugačko, ali imamo za šta da se borimo i nećemo odstupati od toga”, izjavioje pred današnju utakmicu je Stanković.

To su bile izjave neposredno pres susret u Bačkoj Topoli. Medjutim…

6′ – GOOOOOL! KAKAV ŠOK! Velika greška golmana Popovića, gol Banjca! Nije nas navikao rezervni golman crveno-belih na ovakve greške. Vratio je Pankov loptu Zoranu Popoviću, a čuvar mreže Zvezde nije želeo da preskače igru. Pogrešio je u tom trenutku, a o sve to je iskoristila nekadašnja želja Dejana Stankovića. Banjac je vrlo latko matirao Popovića i doneo ranu prednost.

15′ – GOOOOOL! Ivanić za poravnanje! Uspeo je nekako da se Katai izbori za loptu, a potom i odloži za Rodića, koji je sjajno centrirao po zemlji, da bi to iskoristio Mirko Ivanić i doneo poravnanje!

18′ – GOOOOOL! Šta se dešava u Topoli – Stanojlović za 2:1! Ludilo se nastavlja – Ovoga puta je Banjas bio u ulozi asistenta, Pankovi nije dobro odigrao u defanzivi, a Partizanovo dete Stanojlović je uspeo da donese novu radost domaćinu.

32. minut – GOL, Pavkov – 2:2, nastavlja se ludilo u Bačkoj Topoli! Nastavlja se utakmica. Zvezda je drugi put izjednačila. Pavkov je sjajno reagovao na nekoliko metara od gola, centarforski, pošto mu je Vukanović glavom spustio loptu.

51 . minut – Prva šansa u nastavku, Srnić je tukao sa 17 metara, bio je sam na šutu, ipak zamalo je bio neprecizan. Sreća po domaći tim.

55. minut – GOL! Crvena zvezda vodi sa 3:2! Prvo vođstvo crveno-belima doneo je Milan Pavkov! Zvezda je bila u napadu, Vukanović je uposlio Ivanića, ovaj je šutirao, golman Filipović kratko odbio loptu, a Pavkov sve ispratio i svojim drugim golom doneo vođstvo svom timu.

83. minut – Trostruka izmena u TSC. Izašao je Banjac, a ušao Ratkov. Takođe, Dušan Stojiljković menja Juga Stanojeva. Bočkao menja Vargu.

I tako je kraju privedena spektkularna utakmica kraju. Vatromet golova i dobre igre u kojoj je trimfovala Crvena zvezda.

You May Also Like

More From Author