POKLON BAČKE TOPOLE ZA 40 BEBA

POKLON ZA BEBU je podrška mesne zajednice Bačka Topola da motiviše da idete napred, ostvarite svoje snove i siguran korak kada beba stigne. Baby paketi su besplatni za sve nove bebe koje su se rodile u prvoj polovini godine a bilo ih je 40 . Predati su prostorijama lokalne MZ . Nastavak je to akcije od lane kada je darivano 110 beba.

Bebe ispunjavaju naša srca ljubavlju. Zauzimaju najviše mesta u vašem srcu, zato je budćnost vreda življenja. Za njih nema lepšeg i sigurnije mesta od porodice. Njihovo uporište od samog početka do važnih spoznaja u životu. Porodica je sigurna luka i nescrpan izvor ljubavi i pažnje. Otuda su poslenici mesne zajednice Bačka Topolaodlučili da podele bebi pakete porodicama čija su deca rodjena u prvoj polovini 2022 godine, . Poklon kojim su počašćene mame, samo je dodatna podrška jer je praksa da svako novorođenče od Mesne zajednice dobije 30.000 dinara.

Program je namenjen svim bebama rođenim u u Bačkoj Topli i njihovim roditeljima.

“Jedna od najvećih briga svih mama jeste da li su na vreme nabavile sve što im je potrebno kako bi beba uspešno rasla i napredovala u prvim mesecima svog života. Nema potrebe da se brinete, jer znate da imate velikog prijatelja, koji se potrudio da deo te brige preuzme za vas. Neko ko želi neko ko zna da su bebi sada neophodne vaša ljubav, nega i pažnja, tako da ne morate da vodite računa o ostalom što je novorođenčetu potrebno za bezbrižan početak života.”- rekao je predsednik Saveta MZ Bačka Topola Daniel Holo

You May Also Like

More From Author